Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video

V závere sezóny sme poukázali na to, ako Juraj Slafkovský so snahou pomôcť spoluhráčovi porušil pravidlá NHL a nebol za to potrestaný. A zdá sa, že aj vedenie ligy chce, aby sa podobné prehrešky v budúcnosti neignorovali.

Habs Fanatics vo štvrtok informovali, že vedenie NHL sa na menšom stretnutí rozhodcov pred štartom play-off zaoberala momentom, pri ktorom sa Slafkovský pokúsil vrátiť hokejku Nickovi Suzukimu tým, že ju hokejkou „vystrelil“ do vzduchu. Hoci išlo o efektný moment, porušoval pravidlo č. 10.3.

V ňom sa píše: „Hráč, ktorý stratil alebo zlomil svoju hokejku, môže dostať náhradnú hokejku tak, že mu ju podá spoluhráč z jeho striedačky, spoluhráč na ľade, alebo že si zdvihne svoju vlastnú nezlomenú hokejku alebo hokejku spoluhráča z ľadu. Hráč bude potrestaný, ak hodí alebo vystrelí hokejku spoluhráčovi na ľade alebo ak zdvihne a hrá so súperovou hokejkou. Hráč sa nesmie zapojiť do hry s brankárskou hokejkou. Za porušenie tohto pravidla bude uložený menší trest.“

NHL od rozhodcov chce, aby si v bojoch o Stanleyho pohár dali väčší pozor aj na takéto momenty a hráčov za ne v súlade s pravidlami potrestali vylúčením na dve minúty.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies