Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
«

Špekulácie

Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone?

Jimmy Murphy z Boston Hockey Now citoval Georgesa Laraquea, ktorý v montrealskom rádiu povedal, že Leon Drasaitl má záujem o pripojenie sa k tímu Boston Bruins, ak by nepodpísal novú zmluvu s tímom Edmonton Oilers.

Draisaitl sa budúci rok v júli môže stať neobmedzeným voľným hráčom a Laraque citoval osobu z organizácie Oilers, ktorá tvrdí, že by hviezdny nemecký útočník mohol opustiť klub z Alberty, ak by s ním nezažil úspech v play-off. V Bostone by sa mohol stať prvým centrom.

Lyle Richardson z The Hockey News si myslí, že rozhodnutie dvadsaťosemročného rodáka z Kolína by mohlo závisieť od toho, ako výrazne si polepší oproti jeho súčasnému ročnému platu 8,5 milióna amerických dolárov.

Ak by o neho mali Bruins vážny záujem, museli by zrejme čakať až na to, že sa stane voľným hráčom. Momentálne nemajú dostatok aktív, ktoré by mohli obetovať, aby ho získali skôr cez výmenu. Údajne aj preto pred uzávierkou nedokázali získať Eliasa Lindholma či Noaha Hanifina.

Aj potom však budú mať problém zmestiť ho pod platový strop. Momentálne majú síce pre sezónu 2025/26 vyčlenených skoro 45 miliónov amerických dolárov na sedem hráčov, ale kontrakt budú potrebovať aj Brad Marchand, Jeremy Swayman či Jake DeBrusk. Drasaintlov cap-hit by pritom pokojne mohol atakovať aj métu 15 miliónov amerických dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies