Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Prust na Manhattane zrejme končí, príde Sjomin?

Podľa informácií denníka New York Post sa útočník Rangers Brandon Prust a generálny manažér newyorského tímu Glen Sather nedokážu dohodnúť na hodnote krídelníka, čo by ho mohlo viesť k vyskúšaniu trhu s voľnými hráčmi.

Prust, ktorý sa 1. júla môže stať neobmedzeným voľným hráčom, by chcel pokračovať vo svojej kariére na Manhattane, no požaduje výrazné zvýšenie platu z 800 000 amerických dolárov, ktoré zarábal počas ostatných dvoch sezón. Klub by si ho rád udržal, no jeho požiadavku nesplní.

„Nemyslím si, že v tomto prípade budeme môcť urobiť niečo, aby sme sa dohodli. Mám ho rád, tím ho má rád, každý ho má rád... nie som s ním však v manželstve,“ povedal Sather, ktorého tak pravdepodobne opustí zdatný hráč pre oslabenia a veľký bojovník, ktorý v 82 dueloch sezóny 2011/12 zaznamenal päť gólov a 12 asistencií.

Medzitým sa Rangers budú snažiť byť agresívny na trhu s voľnými hráčmi namiesto uskutočnenia veľkej výmeny, ktorá by mohla narušiť jadro tímu. Zrejme tým odpadá aj možnosť angažovania Ricka Nasha z Columbusu, ktorého generálny manažér Scott Howson má stále vysoké nároky. Žiadne pokroky sa neurobili ani smerom k získaniu Bobbyho Ryana z Anaheimu.

Článok pokračuje pod reklamou

„Jazdci“ plánovali na trhu s voľným hráčmi lanáriť Zacha Parisea, ktorý však na záverečnom zraze New Jersey Devils povedať, že nikdy ku konkurenčným Rangers hrať nepôjde. Druhou voľbou je údajne Alexander Sjomin.

Newyorský tím hľadá do útoku náhradu za zraneného Mariána Gáboríka a ruský reprezentant sa zdá byť typologicky dobrou voľbou. Je však otázne, či klub bude schopný hráčovi ponúknuť dlhodobý kontrakt, ktorý údajne útočník Washingtonu požaduje.

Klub by mohol získať napríklad aj Raya Whitneyho, Ryana Smytha, Shanea Doana a Jochena Hechta. Sather bude mať v lete k dispozícii zhruba 20 miliónov amerických dolárov, z ktorých časť pôjde na podpis nových zmlúv s obrancom Michaelom Del Zottom či brankárom Martinom Bironom.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies