Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Meszároš odohral vydarený zápas so zlým koncom

Slovenský obranca Bostonu Bruins Andrej Meszároš vie, že v play-off je to o drine, ale aj šťastných odrazoch pukov. A hoci Red Wings majú šikovný tím, proti fyzickejším „medveďom“ odohrali vyrovnaný zápas, v ktorom prevládala bojovnosť a rozhodovali maličkosti.

„Niekedy to takto chodí,“ skonštatoval Meszároš po prehre 0:1. „Dostávate sa do šancí a oni prídu a strelia gól vám. Ale, viete, mali sme svoje šance. Jednoducho ich len musíme využívať, pokračovať v streľbe a chodiť pred ich brankára. Takto musíme strieľať góly.“

Meszároš odohral v zápase takmer 20 minút, hrával v oslabeniach a zblokoval dve strely. V zápase nepostrehol nič, čím by Detroit prekvapil. Podľa jeho slov v Bostone podobný prejav očakávali, no priznal aj to, že v určitých obdobiach mali hráči Red Wings na hokejkách puk až príliš dlho.

„Hoci nemali veľa striel, držali sa puku a trávili v našom pásme veľa času. Ale celkovo to bol vyrovnaný zápas. Myslím si, že sme v tretej tretine mali dosť šancí. Oni mali aj trochu šťastia. Bol to vyrovnaný zápas, ale séria je dlhá. Pozrieme si video, zajtra napravíme nejaké chyby a pripravíme sa na ďalší zápas,“ povedal Meszároš.

Rodák z Považskej Bystrice ešte nevie naisto, či bude v druhom zápase hrať, keďže teraz sa do zostavy dostal pre absencie Kevana Millera a Matta Bartkowského. V prvom zápase hral v treťom obrannom páre s Coreym Potterom a pomôcť by mu mohol aj fakt, že obaja predviedli výborný výkon.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies