Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Bennett, Virtanen a Walker podpísali vstupné zmluvy

Dva tímy si v piatok upísali mladých hráčov, ktorých draftovali v tomto roku v prvom kole. Washington zase podpísal vstupný kontrakt s prvým Austrálčanom v NHL, ktorý sa takisto predstavil na tohtoročnom drafte.

Bennett podpísal vstupnú zmluvu s Calgary

Len traja hráči boli tento rok draftovaní vyššie ako Sam Bennett. Talentovaný osemnásťročný útočník teraz môže povedať, že už vlastní prvú profesionálnu zmluvu. V piatok ju podpísal s Calgary Flames po sezóne, v ktorej zaznamenal 36 gólov a 55 asistencií v 57 zápasoch OHL. V juniorskej lige reprezentoval Kingston Frontenacs. Napriek tomu, že má veľký talent, Flames nechcú jeho vývoj uponáhľať.

„Chcem jasne povedať, že u nás nie je vyvíjaný na Sama žiaden tlak, aby sa dostal do zostavy. Moje očakávania sú také, že sa pripravujem na to, že Sam bude hrať v tomto roku ešte v juniorke. Ak chce byť v našej zostave, bude to musieť jasne ukázať. Ak sa tak stane, bude to dobré pre neho i pre nás. Potom si svoje miesto v tíme zaslúži,“ povedal generálny manažér Brad Treliving.

Vancouver si upísal Virtanena

Vancouver Canucks si v piatok tiež upísal svoju prvú draftovú voľbu z tohto roku. Útočník Jake Virtanen podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu po tom, čo si ho „kosatky“ vo Philadelphii vybrali z celkového šiesteho miesta. Ešte len sedemnásťročný Kanaďan nazbieral 71 bodov v 71 zápasoch WHL. V drese Calgary Hitmen pritom strelil 45 gólov. Zmluvu podpísal deň po tom, čo si Vancouver upísal svoju druhú tohtoročnú voľbu, centra Jareda McCanna.

Prvý draftovaný Austrálčan je už aj pod zmluvou

Tím Washington Capitals podpísal štandardnú trojročnú nováčikovskú zmluvu s prvým austrálskym hráčom, ktorý bol draftovaný tímom NHL. Dvadsaťročný Nathan Walker sa narodil vo Walese, ale od malička žil v Austrálii. Posledné roky života trávil v Českej republike, kde dozrieval hokejovo. Capitals si ho vybrali v treťom kole z celkového 89. miesta. Vlani hrával za Hershey v AHL, pričom v 43 dueloch získal päť gólov a šesť asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies