Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Meszároša čaká nový začiatok i veľa dokazovania

Jozef Struhár  
30.09.2014

Zdá sa, že slovenského obrancu Andreja Meszároša čakajú lepšie časy. Síce v lete podpísal zmluvu so slabším mužstvom, no v Buffale dostane opäť príležitosť zahrať si do sýtosti. Pochopiteľne, ak zostane zdravý.

„Toto je pre mňa nová kapitola, nový domov. Začínam tu odznova,“ netají sa Meszároš.

Rodák z Považškej Bystrice mal v ostatných rokoch problémy so zraneniami, ale vlani zostal zdravý. Problémom však bolo, že mu tréner Craig Berube vo Philadelphii nedával veľa príležitostí. V 24 zápasoch robil náhradníka. Ani po výmene do Bostonu často nehral.

„Bol to pre mňa náročný ročník. Neodohral som toľko zápasov, ako som chcel. Samozrejme, chcete hrať v každom zápase. To je teraz aj môj cieľ. Chcem zostať zdravý a všetko ostatné potom príde samo,“ pokračoval Meszároš.

Článok pokračuje pod reklamou

Hlavný tréner Sabres Ted Nolan už na začiatku tréningového kempu prezradil, že sa na Meszárošove skúsenosti spolieha a očakáva sa, že mu aj v súťažnom ročníku bude dávať dostatok priestoru.

V jeho prínos verí aj generálny manažér Tim Murray, ktorý Meszároša pozná ešte zo spoločného pôsobenia v Ottawe. Práve v drese Senators sa Slovák zaradil medzi špičku v poli mladých obrancov. Teraz by chcel všetkým ukázať, že stále dokáže hrať tak, ako vtedy.

„V minulej sezóne som nemal žiadne zdravotné problémy, takže to bolo skvelé. Bol som zdravý. Samozrejme, nehral som tak dobre, ako by som chcel. Teraz chcem dokázať sebe i iným ľudom, že tie dni v Ottawe neboli spôsobené len tou Ottawou,“ dodal Meszároš.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies