Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Záujem tímov o služby Sekeru potvrdili dvaja odborníci

V nedeľu sme vás informovali o tom, že sa v zámorí začalo špekulovať o možnom odchode Andreja Sekeru z Caroliny Hurricanes. Teraz tieto správy potvrdili ďalší dvaja renomovaní odborníci.

Všetko odštartoval Eklund, ktorý je známy hlavne pre hokejových fanatikov. Začal informovať, že sa o slovenského obrancu začali zaujímať New York Rangers a Philadelphia Flyers. Jeho špekulácie však mávajú niekedy od pravdy ďaleko.

V tomto prípade to však tak byť nemusí, pretože neskôr začali o záujme tímov informovať aj dvaja renomovanejší analytici, Chris Johnston a Elliotte Friedman z kanadskej športovej televízie Sportsnet.

Hoci sa donedávna najviac špekulovalo o odchode kapitána Erica Staala, teraz tímy NHL veria, že je najpravdepodobnejšie, že Raleigh opustí práve Sekera. Podľa Johnstona by zapasoval viacerým tímom NHL, ktoré láka jeho situácia.

Dvadsaťosemročný bojnický rodák sa totiž môže stať po tejto sezóne neobmedzeným voľným hráčom, čo zvyšuje pravdepodobnosť, že sa ho tím bude snažiť vymeniť. Navyše, po jeho minuloročnej vydarenej sezóne Hurricanes veria, že by zaňho mohli získať atraktívnu protihodnotu.

Friedman poukazuje tiež na to, že Sekeru sleduje viacero tímov. A nejde pritom len o šancu získať jeho služby výmenou. Mnohé tímy môžu zvažovať, že by mu ponúkli kontrakt, ak by v lete vstúpil na trh s voľnými hráčmi. Všetko nasvedčuje tomu, že pri tomto kroku by si Sekera finančne značne polepšil.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies