Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Torres nakoniec nepodstúpi druhú operáciu kolena

Jozef Struhár  
22.10.2014

Plány ohľadom Raffiho Torresa sa zmenili. Skúsený útočník San Jose Sharks nebude nakoniec potrebovať druhú operáciu pravého kolena, hoci sa po rozvinutí infekcií očakávala.

Tridsaťtriročný hokejista podstúpil operáciu vonkajšieho krížneho väziva, po ktorej sa mu v kolene rozšírili dve infekcie. Očakávalo sa, že si to vyžiada operáciu, no generálny manažér Doug Wilson v utorok povedal, že tomu tak nebude.

„Raffi naďalej pracuje na rehabilitácii svojho kolena a robí dobré pokroky. Po dodatočných vyšetreniach a konzultácii s jeho agentom Eustacem Kingom, sa rozhodlo, že tentokrát Raffi na ďalšiu operáciu nepôjde,“ povedal Wilson pre CSN Bay Area.

„Mnoho hráčov NHL už v minulosti v podobnej situácii urobilo takéto rozhodnutie s úspešným koncom. Očakávame, že Raffi bude v dohľadnej dobe pokračovať v rehabilitáciách tu v San Jose. Možný termín jeho návratu ešte nemáme.“

Torres sa momentálne nachádza v Toronte, ale očakáva sa, že sa do Kalifornie vráti už začiatkom novembra. Zranenie ho trápi od prípravného obdobia v roku 2013 a po septembrovej operácii si potom zahral až v piatich zápasoch tesne pred play-off. Stav sa mu potom zhoršil.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies