Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Tatar: Proti Capitals si musíme dať pozor na ich presilovky

Washington urobil v lete vo svojej zostave niekoľko zmien. Čo sa však nezmenilo je skutočnosť, že na čele s Alexandrom Ovečkinom patrí medzi najnebezpečnejšie tímy v presilových hrách. Tomáš Tatar verí, že práve ich eliminácia bude základom stredajšieho úspechu.

Jeho Detroit Red Wings práve dnes zavíta do hlavného mesta Spojených štátov amerických, kde narazí na tretiu najlepšiu presilovku v NHL. V početnej prevahe by chceli hrať lepšie aj zverenci Mikea Babcocka, ktorí by si od Capitals mohli zobrať inšpiráciu.

„Za všetky tie roky, čo som videl Washington, boli ich presilové hry veľmi dobré. Ich prvá formácia je veľmi dobrá a tvorí ju veľa strelcov, ktorí sú takisto aj dobrými tvorcami hry. Pre naše formácie do oslabení to bude veľká výzva,“ povedal Tatar pre MLive.

„Na druhú stranu, my pracujeme na našej presilovke, viac strieľame a snažíme sa dostať viac pukov na bránu. Aj my seba musíme v tomto smere trochu viac vyzývať. Chceme strieľať viac gólov v presilovkách a trochu si tým pomôcť počas zápasov.“

Článok pokračuje pod reklamou

Ovečkin zažíva dobrý vstup do aktuálnej sezóny a zatiaľ strelil päť gólov, z ktorých dva padli počas presiloviek. V minulom ročníku mu Detroit venoval špeciálnu pozornosť, no i tak mu bol schopný streliť dva góly v troch dueloch. Jedným dokonca rozhodol v predĺžení o výhre.

Washington však nie je len o moskovskom rodákovi a uvedomuje si to aj Tatar. Red Wings majú ale v tomto ročníku najlepšie oslabenia v lige, veď dovedna 96,2 % z nich ubránili bez inkasovaného gólu. Ten inkasovali len raz z 26 oslabení.

„Majú veľmi dobrých hráčov. Sledovali sme veľa videí a budeme sa ich snažiť ubrániť. Tony Granato urobil veľmi dobrú prácu s našimi hráčmi pre oslabenia, ktorí za nás hrajú neskutočne,“ pokračoval Tatar.

„Dúfajme, že zvládneme odohrať naše oslabenia dobre, pretože podstatnou vecou pri tom washingtonskom tíme sú jeho presilovky. Ak ich budeme schopní zastaviť, dáme si veľmi dobrú šancu zvíťaziť v tomto zápase.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies