Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Frustrovanému Nolanovi dochádza v Buffale trpezlivosť

Hlavný tréner Buffala Sabres Ted Nolan vedel, že jeho tím nebude v tomto ročníku pravidelne vyhrávať, ale nečakal, že sa mu bude dariť až tak zle. Kým doteraz čakal na prebudenie svojho tímu, teraz ho chce prebudiť sám.

Nolanovi dochádza trpezlivosť a jeho frustrácia sa ukazovala počas tvrdého 90-minútového tréningu, na ktorom dal svojim zverencom zabrať. Počas korčuľovania na nich dokonca s nadávkami kričal, aby sa konečne zobudili.

„Teraz prišiel čas, kedy je koniec tomu, aby sme to brali zľahka. Musíme sa pustiť do práce. Beriem si za to plnú zodpovednosť. Možno som na nich netlačil dostatočne tvrdo. Ale dnešok je dňom, kedy musíme začať,“ povedal Nolan pre agentúru AP.

Sabres vstúpili do sezóny s bilanciou 2-8 a naposledy podľahli Torontu 0:4. Štvrtýkrát v ostatných šiestich zápasoch nestrelili ani gól a čo je horšie, v utorok vyslali na bránku súpera len 10 striel. Vytvorili tým negatívny klubový rekord. Najviac na poslednom zápase ale trénera hneval nedostatok snahy.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je to veľmi znepokojujúce. Lezie vám to na nervy,“ pokračoval Nolan.

Očakávania boli v Buffale pred touto sezónou nízke. Po tom, čo vlani tím prehral rekordných 51 zápasov a strelil najmenej gólov v ére po expanzii, sú však náznaky, že by tento ročník mohol dopadnúť ešte horšie.

Buffalo doteraz strelilo len 10 gólov, čo je v celej histórii NHL štvrtý najnižší počet gólov v prvých desiatich zápasoch sezóny. Najmenší od ročníka 1936/37, kedy rovnaký počet gólov strelilo Chicago. Nolan tým nie je prekvapený a rád by od svojich zverencov videl aspoň väčšiu snahu, viac chcenia.

„Ak budeme hrať tak, ako včera, tak si myslím, že tých rekordov prekonáme ešte veľa. Ak nebudete strieľať, nebudete dávať góly. Je to také jasné a jednoduché. Nemôžete vždy hrať tak, ako chcete, ale musíte to aspoň chcieť,“ dodal Nolan.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies