Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Vo Washingtone idú prípravy na Winter Classic podľa plánu

Tento týždeň sa v hlavnom meste Spojených štátov amerických začalo s prípravami na nezadržateľne sa blížiaci zápas Winter Classic. Prvé štyri dni príprav pritom prebehli bez problémov.

Zápas, ktorý sa odohrá vo Washingtone 1. januára, prinesie súboj Washingtonu Capitals a Chicaga Blackhawks. Uskutoční sa na baseballovom štadióne Nationals Park, ktorý sa postupne mení na zimný štadión. Vo štvrtok už bolo všetko pripravené na to, aby sa začali stavať mantinely.

Tie by mali byť pripravené už v piatok, a tak sa počas víkendu začne pripravovať ľadová plocha. Voda sa bude pridávať tak pomaly, ako to pôjde, aby bol ľad veľmi kvalitný. Čiary a logá by sa mali maľovať od 28. decembra, aby si tímy mohli v pokoji zatrénovať 31. decembra.

S predpoveďou počasia je to takto ďaleko od podujatia neisté, no momentálne sa očakáva polojasno s teplotami od -4 do 2 stupňov celzia. Vo Washingtone sa zápas pod holým nebom bude hrať po prvýkrát.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies