Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Hurricanes očakávajú, že sa Staal vráti ešte tento rok

Center Caroliny Hurricanes, Jordan Staal, sa blíži k svojmu 100% zdravotnému stavu. Tréner Bill Peters v nedeľu dokonca prezradil, že jeho návrat do akcie sa očakáva ešte v tomto kalendárnom roku.

Staal utrpel zlomeninu holennej kosti počas prípravného zápasu proti Buffalu Sabres, ktorý sa odohral 23. septembra. Očakávalo sa, že vynechá tri až štyri mesiace. Momentálne je na listine zranených hráčov a v nedeľu vynechal svoj 33. duel.

Peters tvrdí, že Staal by mohol svoj tohtosezónny debut zažiť 29. decembra v domácom zápase proti Montrealu Canadiens. Vylúčil, že by sa vrátil do hry v utorok proti New Jersey Devils alebo v sobotu proti Tampe Bay Lightning.

„Máme naplánovaný dátum a nebuďte prekvapení, ak to bude domáci zápas proti Montrealu,“ povedal Peters, ktorý chce nechať Staalovi dostatok času na tréningoch, aby si zvykol na väčšiu záťaž. „Keď sa dostane do zostavy, mal by byť v 100% stave. Keď sa vraciate po takomto zranení, máte problémy aj po mentálnej stránke. Keď si nimi prejde, bude späť.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies