Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Halák: Diváci sú pre nás ako šiesty hráč

Jozef Struhár  
28.01.2015

Slovenský brankár New Yorku Islanders Jaroslav Halák bol nahnevaný, keď prišiel o čisté konto deväť sekúnd pred koncom. Keď vychladol, mohol si však užívať dôležitú výhru 4:1 nad New Yorkom Rangers.

Aj napriek snehovej búrke sa v utorok odohralo newyorské derby a Halák sa v ňom stal jedným z rozdielových hráčov. Čelil síce 41 strelám, ale za svoj chrbát pustil len jednu. Chytal výborne a stal sa aj druhou hviezdou celého večera.

„Bol to veľký zápas. Vždy, keď proti nim hráme, tak je to vyrovnaný zápas. Je tam cítiť atmosféru play-off. Dnes to bolo také isté. Fanúšikovia boli skvelí napriek tomu, že vonku boli posledné dva dni bláznivé. Som rád, že sme získali tieto dva body,“ skonštatoval Halák.

Rangers v tejto sezóne ešte nedokázali poraziť svojho mestského rivala ani v jednom z troch duelov. V čom tkvie tajomstvo úspechov Islanders? Halák to nevedel povedať, ale namiesto toho venoval pochvalu fanúšikom, ktorí svoj tím opäť hnali vpred.

„Neviem. Keď proti nim hráme, tak je to pre nás veľký zápas. Naši fanúšikovia nás ženú vpred a aj keď hráme u nich, tak ich veľa príde podporiť nás. Dnes boli opäť skvelí a sú pre nás ako šiesty hráč,“ povedal Halák, ktorý vyjadril spokojnosť aj nad prácou miestnych cestárov: „Cesta bola čistá a bolo na nej menej áut, takže som sa sem dostal rýchlejšie ako zvyčajne.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies