Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Meszároš hviezdou večera, Hossa a Marinčin tiež bodovali

Andrej Meszároš strelil dva góly, Marián Hossa zaznamenal gól a asistenciu, Martin Marinčin raz asistoval. Všetci traja takto prispeli k víťazstvám svojich tímov. V pondelok sa odohralo šesť zápasov, v ktorých si play-off zaistila Tampa.

Hviezdy večera:
1. Vladimir Namestnikov (TBL), 2 góly (vrátane víťazného), 1 asistencia
2. Andrej Meszároš (BUF), 2 góly (vrátane víťazného)
3. Radim Vrbata (VAN), 1 gól, 1 asistencia

Meszároš opäť strelil dva góly, Sabres porazili Coyotes

Slovenský obranca Andrej Meszároš strelil dva góly v druhom zápase v rade, aby potešil aj nepotešil fanúšikov Buffala. To totiž vyhralo vzájomný súboj s rivalom v boji o posledné miesto, Arizonou Coyotes, pomerom 4:1. Okrem slovenského obrancu, ktorý sa stal prvou hviezdou duelu, skórovali aj Brian Gionta a Rasmus Ristolainen. Tí však strieľali góly do prázdnej brány. Anders Lindbäck predviedol 28 striel a prekonať ho dokázal len Connor Murphy, ktorý otváral skóre. Mike Smith predviedol 32 zákrokov a Meszároš ho dokopy ohrozil troma strelami. Na ľade strávil 21 minút, pričom si pripísal aj plusový bod a tri bodyčeky. Sabres si výhru mohli dovoliť, pretože majú stále solídny náskok pred Coyotes – štvorbodový. Ukončili ňou päťzápasovú sériu prehier. Coyotes si zhoršili bilanciu v ostatných 18 zápasoch na 1-15-2.

Šiesty a siedmy gól Meszároša v tejto sezóne:

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. A. Meszároš (BUF), 2. A. Lindbäck (BUF), 3. C. Murphy (ARI)

Hossa pomohol Chicagu znížiť postupové šance Los Angeles

V United Center sa stretli traja Slováci, ale z víťazstva sa tešil len jeden. Marián Hossa zaznamenal gól a asistenciu, brankár Scott Darling predviedol 31 zákrokov a Chicago porazilo Los Angeles pomerom 4:1. Blackhawks tak vyhrali druhý zápas v priebehu dvoch dní a na treťom mieste Centrálnej divízie majú už trojbodový náskok pred Minnesotou. Oba tímy odohrajú ešte šesť zápasov. V tom pondelkovom skórovali aj Bryan Bickell, Duncan Keith a Niklas Hjalmarsson. Hossa odohral 18 minút a pripísal si aj tri strely a plusový bod. Kings prehrali druhý zápas v rade a momentálne strácajú dva body na najbližšiu postupovú pozíciu Winnipegu. Jediný ich gól vsietil v pondelok Jake Muzzin, zatiaľ čo Jonathan Quick predviedol 36 zákrokov. Slovenské duo nebodovalo. Andrej Sekera odohral 14 minút so ziskom dvoch trestných minút a jednej strely. Marián Gáborík zase 16 minút a 38 sekúnd, počas ktorých si pripísal mínusový bod a jednu strelu na bránu. Pri Sekerovom vylúčení sa Chicago ujalo vedenia 2:1. Bojnický rodák duel nedohral pre zranenie.

Hossov 22. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. D. Keith (CHI), 2. J. Oduya (CHI), 3. B. Saad (CHI)

Marinčin prispel asistenciou k výhre nad Avalanche

Do bodovania sa zapísal aj obranca Martin Marinčin, ktorý jednou asistenciou prispel k výhre Edmontonu 4:1 nad Coloradom. Tá oslabila nádeje denverského tímu na postup do play-off. Richard Bachman, ktorý strávil dva roky na Vysokej škole v Colorade, urobil 28 zákrokov pri svojom druhom víťaznom štarte v rade. Oilers vyhrali tri duely v sérii aj vďaka gólom Brandona Davidsona (1. gól v NHL), Justina Schultza, Nikitu Nikitina a Taylora Halla. Poslední dvaja menovaní skórovali do prázdnej brány. Anton Lander nazbieral dve asistencie, Andrew Miller dokonca tri. Marinčin odohral 21 minút a 14 sekúnd. Okrem asistencie si pripísal dva plusové body a jeden strelecký pokus. Jediný gól Avalanche strelil Ryan O’Reilly, kým Semion Varlamov zastavil 32 striel. O’Reilly bodoval už v ôsmom zápase v rade, čo je jeho najdlhšia bodová séria kariéry. Colorado stráca na postupovú pozíciu Winnipegu osem bodov a do konca základnej časti odohrá už len šesť zápasov.

Hviezdy duelu: 1. R. Bachman (EDM), 2. R. O’Reilly (COL), 3. J. Schultz (EDM)

Tampa Bay si zaistila play-off

Tampa Bay si v zápasoch proti Montrealu udržala stopercentnú úspešnosť a víťazstvom 5:3 si zaistila účasť v play-off. Ben Bishop urobil 25 zákrokov a Vladimir Namestnikov zaznamenal dva góly a asistenciu, aby si Lightning vylepšili svoju bilanciu v ostatných deviatich vzájomných dueloch na 8-0-1. Na Canadiens v poradí Atlantickej divízie strácajú jeden bod. Ondřej Palát si pripísal dve asistencie a do čierneho sa trafili aj Jonathan Drouin, Nikita Kučerov a Anton Stralman, ktorý pridal poistku do prázdnej brány. Carey Price urobil 39 zákrokov a z jeho spoluhráčov skórovali Max Pacioretty, Jeff Petry a P.K. Subban. Každý gól „Habs“ padol v inej situácii - v oslabení, pri hre piatich proti piatim aj v presilovke.

Hviezdy duelu: 1. V. Namestnikov (TBL), 2. O. Palát (TBL), 3. J. Petry (MTL)

Flames si posilnili postupovú nádej výhrou nad Stars

Calgary si významne zlepšilo šance postúpiť do play-off, keď uspelo v Dallase 5:3. Los Angeles prehralo v Chicagu, a tak majú Flames teraz pred ním trojbodový náskok na treťom mieste Pacifickej divízie. Kanadský tím v pondelok prehrával 1:2, ale v tretej tretine strelil tri góly. Víťazný si nakoniec pripísal Johnny Gaudreau, ktorý, rovnako ako Jiří Hudler a Dennis Wideman, opustil duel so ziskom gólu a asistencie. Z gólu sa tešili aj Raphael Diaz a Mikael Bäcklund, ktorý uzavrel stav strelou do prázdnej brány. Jonas Hiller čelil 36 strelám, z ktorých ho prekonali Jason Spezza, Tyler Segiuin a Jason Demers. Kari Lehtonen striedal po inkasovaní štyroch gólov z 19 striel a Jhonas Enroth následne zastavil všetkých päť striel. Stars strácajú na postup šesť bodov a odohrajú už len päť zápasov.

Hviezdy duelu: 1. J. Gaudreau (CGY), 2. J. Hudler (CGY), 3. J. Spezza (DAL)

Canucks dokázali opäť poraziť Blues

Canucks robia, čo môžu, aby sa udržali v postupovej zóne. V St. Louis vydali zo seba to najlepšie a vyhrali 4:1. Radim Vrbata zaznamenal gól a asistenciu, Eddie Läck vyhral aj svoj piaty zápas proti Blues, keď tentokrát predviedol 23 zákrokov. Shawn Matthias, Nick Bonino a Alexandre Burrows sa tiež zapísali do listiny strelcov, kým Christopher Tanev nazbieral dve asistencie. Vancouver zostal dva body pred Calgary na druhom mieste Pacifickej divízie. Zbyněk Michálek zaknihoval čestný úspech Blues a Brian Elliott inkasoval tri góly z 21 striel. St. Louis, ktoré podľahlo Canucks v šiestom zápase v rade, stráca na prvé miesto Nashvillu v Centrálnej divízii tri body. Pred Chicagom má jednobodový náskok.

Hviezdy duelu: 1. R. Vrbata (VAN), 2. N. Bonino (VAN), 3. C. Tanev (VAN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Hossa (CHI) 18:06 1 1 2 +1 0 3 0
M. Gáborík (LAK) 16:38 0 0 0 -1 0 1 1
A. Sekera (LAK) 14:05 0 0 0 0 2 1 0
M. Marinčin (EDM) 21:14 0 1 1 +2 0 1 1
A. Meszároš (BUF) 20:53 2 0 2 +1 0 3 3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies