Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Jágr potvrdil účasť na MS v Česku, Malkin ju zvažuje

Fanúšikovia sa môžu tešiť na ďalšiu hviezdu, ktorá sa zúčastní svetového šampionátu v Prahe a Ostrave. Český veterán Jaromír Jágr totiž potvrdil účasť na domácom turnaji. Pozvánku naň dostal aj Rus Jevgenij Malkin.

Jágr sa vracia na domácom šampionáte

Štyridsaťtriročný Jágr oznámil návrat do reprezentácie na tlačovej konferencii po piatkovom prípravnom zápase s Fínskom. Kladenský rodák pritom po ostatnom šampionáte v Minsku vyhlásil, že za národný tím už nebude hrať.

Jágr odohral v tejto sezóne 77 zápasov NHL za New Jersey Devils a Floridu, kam bol vymenený koncom februára. V apríli sa s Panthers dohodol na novej jednoročnej zmluve. Floridský klub len tesne nepostúpil do tohtoročného play-off.

Najproduktívnejší Európan histórie NHL má za sebou bohatú reprezentačnú kariéru. Hral už na deviatich seniorských majstrovstvách sveta a piatich zimných olympiádach. Na konte má zlato z Nagana 1998 a dva tituly z MS (2005 a 2010).

Malkin má šancu obhájiť zlato z Minska

Dvadsaťosemročný center dostal podľa ruského portálu Sports.ru možnosť reprezentovať Rusko na májovom svetovom šampionáte. Ak by ponuku prijal, mohol by obhajovať titul z lanského turnaja v bieloruskom Minsku.

Pre rodáka z Magnitogorska by to boli šieste majstrovstvá v kariére. Na každých z predošlých piatich získal medailu. Okrem dvoch zlatých aj jednu striebornú a dve bronzové. Hral aj na ostatných troch olympiádach.

Sezóna NHL sa pre neho skončila po tom, čo Pittsburgh Penguins vypadol v prvom kole play-off proti NY Rangers (1:4). Malkin pritom v piatich zápasoch série nebodoval a pripísal si len mínusový bod. Neskôr sa za to verejne ospravedlnil.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies