Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Stamkos lamentuje, že sa už nedostáva tak často k šanciam

Tím Tampa Bay Lightning bude mať v nedeľu šancu ujať sa dvojzápasového vedenia v sérii proti Montrealu Canadiens. Doteraz vyhral v play-off päť zápasov, odohral ich osem a stále medzi úspešnými strelcami chýba hviezdny kanonier Steven Stamkos.

Stamkos strelil v základnej časti 43 gólov, ale momentálne už ťahá deväťzápasové gólové suchoty. Už čoskoro by mohlo prísť k zlomu, no podľa jeho slov dostáva čoraz menej šancí. V prvom zápase proti Detroitu mal osem striel na bránu, odvtedy dokopy len 17.

„Je to čoraz ťažšie a ťažšie. Keď ste na ľade, snažíte sa chodiť k bráne, ale je samozrejmé, že sú tam hráči, ktorí majú svoju úlohu a nechcú byť na druhý deň videní na videu, ako vás nechali nájsť si priestor a skórovať alebo umožniť vám dostať sa do streleckej šance,“ povedal Stamkos pre Sportsnet.

Stamkos strelil v základnej časti najviac gólov práve proti Canadiens – päť. Tréner kanadského tímu Michel Therrien si je vedomý jeho hrozby, a preto práve na jeho útok nasadil najlepší obranný pár P.K. Subbana s Andrejom Markovom. A to aj napriek tomu, že útok Tylera Johnsona je v ostatnej dobe v lepšej forme.

„Steven je špičkový hokejista. Očakávate od neho, že sa v istom momente z toho trápenia dostane, že sa tak stane skôr ako neskôr. Keď som s ním na ľade, je to náročné. Nie je jednoduché ho brániť,“ povedal Subban.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies