Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Juniori

V ligách CHL je všetko pripravené na finálové série

Tento rok bude prestížny Memorial Cup hostiť tím Quebec Remparts. Už poznáme aj ďalšieho účinkujúceho, ale ktoré dva tímy sa k nim na turnaji pridajú, budeme vedieť až o pár dní. V juniorskej CHL totiž začínajú finálové série v každej z troch líg.

Tretie kolo sa ukončilo v nedeľu poslednými zápasmi v OHL a vo WHL. Štvrté kolo začne v noci z utorka na stredu, keď finále zahája najlepšie dva tímy QMJHL, Rimouski Oceanic a Quebec. Keďže Quebec je hostiteľom turnaja, automaticky má Rimouski istú účasť na Memorial Cupe.

O titul v QMJHL sa však oplatí zabojovať. Bol by tretí v klubovej histórii. Oba tímy postupom do finále nikoho neprekvapili. Rimouski vyradilo Val-d’Or a Quebec Moncton. Obe série trvali len štyri zápasy. Quebec zabojuje o šiesty titul, no prvý od roku 1976.

V OHL uvidíme takisto atraktívne finále, v ktorom na seba narazia najlepší tím po základnej časti a druhý nasadený tím Západnej konferencie. Ten vpred ťahá fenomenálny Connor McDavid. Dokáže pomôcť Erie k výhre nad Oshawou? Doteraz nazbieral neskutočných 19 gólov a 23 asistencií v 15 dueloch.

Článok pokračuje pod reklamou

Aj preto mnohí veria, že Otters získajú svoj druhý titul. V 3. kole vyradili silné Sault Ste. Marie po šiestich dueloch. Aj Generals potrebovali šesť duelov na vyradenie North Bay a veria, že získajú svoj prvý titul od roku 1997, celkovo 13. v poradí. Sú najúspešnejšou organizáciou celej CHL.

Na západe Kanady sa o titul vo WHL pobijú najlepšie tímy oboch konferencií po základnej časti. Menším favoritom bude Kelowna, ktorá zažíva skvelú sezónu. Brandon však v play-off prehral v každej sérii len jeden zápas a v treťom kole vyradili ambíciózne Calgary.

Rockets postúpili do finále po šesťzápasovej sérii s Portlandom a v základnej časti uspeli v jedinom vzájomnom zápase 6:1. Tímy sa vo finále stretli aj v roku 2005, keď získala Kelowna druhý zo svojich troch titulov. Wheat Kings sú dvojnásobní šampióni.

Finálové série CHL:
OHL: Oshawa - Erie
QMJHL: Rimouski - Quebec
WHL: Kelowna - Brandon



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies