Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Eichel je po podpise zmluvy pripravený na profesionálnu kariéru

Medzi podpismi voľných hráčov sa v stredu nestratil ani jeden veľmi atraktívny podpis nováčikovskej zmluvy. Podpísal ju americký útočník Jack Eichel, ktorý bol dvojkou tohtoročného draftu. S Buffalom Sabres sa dohodol na trojročnej zmluve.

Eichel sa stal vôbec prvým hráčom draftovaným v tomto roku, ktorý podpísal vstupný kontrakt. A to ešte pritom zvažoval, či ďalší rok nezotrvá na univerzitnej úrovni. Nakoniec sa rozhodol stať profesionálom, pretože verí, že je na to už dostatočne pripravený.

„Som super nadšený z toho, že budem súčasťou tejto organizácie. Dnes som podpísal zmluvu, a tak som urobil oficiálnym to, že opúšťam školu a idem nasledovať svoju kariéru v profesionálnom hokeji. Nemohol by som mať z toho väčšiu radosť. Keď sa pozriete na organizáciu Sabres, tak vidíte svetlú budúcnosť. Mojím snom bolo byť profesionálnym hokejistom a urobím všetko preto, aby som sa v Buffale presadil už v najbližšej sezóne,“ skonštatoval Eichel.

Eichel zažil v drese Bostonskej univerzity len jednu sezónu, ale bola mimoriadna. Odohral 40 zápasov, v ktorých strelil 26 gólov a nazbieral 71 bodov. Tímu pomohol k účasti vo finále NCAA a nakoniec získal aj Cenu Hobeyho Bakera pre najlepšieho vysokoškolského hráča roka.

Mladík priznal, že mu pri rozhodovaní pomohla aj účasť na majstrovstvách sveta, kde mohol hrať proti niekoľkým z tých najlepších hráčov na svete a pri tejto skúške obstál veľmi dobre. Tam sa dokonca stretol s Danom Byslmom, ktorý bude teraz jeho trénerom v Buffale.

„Na tom turnaji som bol schopný získať trochu viac sebadôvery. Nie je to NHL, ale bolo tam veľa skvelých hráčov a dodali mi sebadôveru, keď som bol schopný proti nim hrať. So správnym prístupom a tvrdou prácou počas leta môžem byť vplyvným hráčom už v budúcej sezóne,“ dodal Eichel, ktorý v októbri oslávi 19 rokov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies