Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Bruins komunikujú so Židlickým o možnej spolupráci

Tím Boston Bruins pokračuje v snahe o posilnenie svojho mužstva. Podľa Renauda Lavoieho z TVA Sports generálny manažér Don Sweeney začal rokovať o možnej spolupráci s českým veteránom Marekom Židlickým.

Tridsaťosemročný obranca sa po ostatnej sezóne stal voľným hráčom po tom, čo mu vypršal ročný kontrakt v hodnote tri milióny dolárov s New Jersey Devils. Začiatkom marca ho tím vymenil do Detroitu Red Wings. Za oba tímy spolu odohral 84 zápasov so ziskom 34 bodov.

Rodáka z Mostu draftoval tím New York Rangers v roku 2001 v šiestom kole. V NHL doposiaľ absolvoval 783 duelov v dresoch Nashville Predators, Minnesoty Wild, Devils a Red Wings, v ktorých spolu nazbieral 401 bodov a 660 trestných minút. S českou reprezentáciou získal v roku 2005 titul majstra sveta.

Židlický by ako pravoruký obranca mohol zapasovať do tretej alebo štvrtej obrannej dvojice Bruins. Klub by, navyše, vyšiel podstatne lacnejšie než kanadský zadák Cody Franson, s ktorým už Sweeney tiež komunikoval.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies