Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Tatar ako módny návrhár? Mám hroznú predstavivosť, tvrdí

Slovenský útočník Detroitu Red Wings Tomáš Tatar nie je prvým profesionálnym športovcom, ktorý má vlastný rad oblečenia, no v jeho prípade nie je jeho rozhodnutie ani tak motivované peniazmi, ale viac vášňou.

„Mám rád módu,“ priznal Tatar. „Mám rád dizajnérov. Keď som sa stával tínedžerom, páčili sa mi určité veci a sledoval som trendy. Páči sa mi talianska móda. Navrhujú aj celkom tesné veci a myslím si, že ich nosí veľa Európanov.“

Produkty slovenského reprezentanta produkuje americká spoločnosť Puck Hcky. Keď ho prvýkrát oslovila s ponukou, rozhodnutie pre neho nebolo vôbec ťažké.

„Keď ma požiadali o to, aby som to urobil, tak som bol rád, že môžem pomôcť. Bol to nápad Puck Hcky. Prišli za mnou v minulom roku. Rozhodol som sa ešte v tom roku a už v decembri 2014 sme prišli s prvým sortimentom,“ pokračoval Tatar.

Článok pokračuje pod reklamou

V jeho kolekcii nájdeme šiltovky, tričká a mikiny. Orientované nie sú len na mužov, ale aj na ženy. Ruku k dielu priložil i hokejista, ktorý poskytoval nápady na to, ako by mali jednotlivé modely vyzerať. Samozrejmosťou bolo to, aby reflektovali jeho osobnosť.

„Rád by som sa stal návrhárom, ale mám hroznú predstavivosť, takže som s tým potreboval pomôcť. Prišli za mnou s nápadom a mne sa páčil. Ich spoločnosť vyrába hokejové trička, ale ja mám vlastnú kolekciu, v ktorej môžete nájsť päť rozličných tričiek s niečím, čo má vystihuje,“ skonštatoval Tatar.

„Rozprávame sa o tom vždy, keď má vyjsť niečo nové. Dávajú sa tam motívy, ktoré sú z môjho súkromia, veci, ktoré pre mňa niečo znamenajú. Na tričká a šiltovky dávame veci, ktoré sú mi blízke. Je tam niečo z môjho tetovania, moja tvár a niečo o hokeji. Páči sa mi, že si fanúšikovia môžu vybrať z odlišných možností. Myslím, že sa to páči aj im. “

Dvadsaťštyriročný Dubničan neplánuje v blízkej budúcnosti zavesiť korčule na klinec a venovať sa len móde. Jeho aktuálnou prioritou je vyhrávanie v drese Red Wings. Po aktívnej kariéry by však mohol túto možnosť zvažovať.

„Teraz je to len o zábave. Je to akoby hobby. Hokej je pre mňa najhlavnejší a snažím sa naň sústrediť čo najviac. Hokej však nemôžete hrať navždy, takže som vždy v pozore a snažím sa stretávať nových ľudí. Nikdy neviete, s kým budete spolupracovať po konci kariéry,“ dodal Tatar.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies