Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Nad predajom Canes visí otáznik. Presťahujú sa do Quebecu?

Pred letom si dala Carolina Hurricanes za cieľ podpísať novú zmluvu s Ericom Staalom, prípadne s Camom Wardom, ktorí sa po sezóne 2015/16 stanú voľnými hráčmi. Tento cieľ zostane nenaplnený. Problémom tiež je, že sa ešte nenaplnil ani predaj organizácie.

V septembri minulého roku dal súčasný majiteľ Peter Karmanos najavo, že má záujem o predaj tímu, hoci by naďalej chcel byť súčasťou jeho vedenia. Predaj celého tímu, prípadne určitého podielu, sa však nestal realitou ani počas letných mesiacov, keď bol na to vhodný priestor.

„Niekoľko ľudí prejavilo záujem, ale do tohto momentu sa nenašiel nikto, koho by sme mohli označiť za vhodnú skupinu, ktorá by mohla kúpiť tento tím alebo jeho časť od pána Karmanosa,“ prezradil pre News & Observer prezident Hurricanes Don Waddell.

Čo sa stane, ak Karmanos nenájde v dohľadnej dobe vhodného kupca?

Článok pokračuje pod reklamou

John Shannon z kanadskej televízie Sportsnet začal špekulovať o tom, že ak by Quebec City neprešiel záverečnou fázou procesu expanzie (čo je malá pravdepodobnosť, ale stále reálna možnosť), mohla by sa spoločnosť Quebecor zamerať práve na tímy, ktoré by do kanadského mesta jednoducho presťahovala. A medzi nimi by boli aj Hurricanes.

Podľa všetkého však táto možnosť nebude až taká pravdepodobná, pretože Karmanos by chcel tím udržať v Raleigh, kde sa v roku 2006 oslavoval zisk Stanley Cupu. A ani predaj nie je v skutočnosti momentálne taký urgentný, hoci je vítaný.

„Nepotrebuje tím predávať. Má však už 72 rokov a chce, aby mal tím zaistený plán do budúcna,“ dodal Waddell.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies