Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Gončar zmluvu nevybojoval, Nikitin na waiver listine

Aj v sobotu sa niektorí hráči lúčili s kempami tímov NHL a medzi nimi boli aj dvaja ruskí obrancovia – Sergej Gončar neuspel na skúške a Nikita Nikitin začne sezónu v nižšej AHL.

Štyridsaťjedenročný Gončar bol na skúške v Pittsburghu, ale zmluvu si nevybojoval. Klub ho z kempu vyradil spoločne s ďalšími piatimi hráčmi. Bryan Rust, Jean-Sebastien Dea a Derrick Pouliot putujú do Wilkes-Barre/Scranton Penguins priamo, Kevin Porter a David Warsofsky cez waiver listinu. Aká bude budúcnosť ruského veterána, je momentálne nejasné.

Jeho o dvanásť rokov mladší krajan Nikitin zase vie, že pokiaľ si ho niekto nestiahne z waiver listiny nechránených hráčov, tak ročník začne na „farme“ v Bakersfielde. Práve tam ho posiela Edmonton, do ktorého základnej zostavy sa nezmestil. Omský rodák naposledy pôsobil v AHL počas sezóny 2010/11.

Na waiver listinu s cieľom poslať hráča do záložného tímu boli v sobotu umiestnení aj ďalší dvaja hráči. Chicago tak urobilo v prípade brankára Michaela Leightona a Ottawa v prípade krídelníka Colina Greeninga.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies