Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Price je hlavným favoritom na Vezinovu trofej

Brankár Montrealu Canadiens Carey Price má za sebou vydarenú sezónu a oficiálna stránka NHL verí, že sa mu podobne bude dariť aj v tej aktuálnej. Pasuje ho za najväčšieho predsezónneho favorita na Vezinovu trofej.

Price bol vlani najlepším brankárom v každom ohľade. Vychytal 44 výhier, zastavil 93,3 % striel a inkasoval v priemere len 1,96 gólu na zápas. Tieto skvelé štatistiky sú predpokladom toho, že by mohol urobiť krok späť, ale i tak by mal byť dominantným brankárom.

Ak by predpoveď naplnil, stal by sa prvým gólmanom od roku 2008, ktorý by zisk trofeje obhájil. Naposledy sa to podarilo Martinovi Brodeurovi.

Stránka vidí najväčších konkurentov Pricea v Devanovi Dubnykovi z Minnesoty Wild a Bradenovi Holtbymu z Washingtonu Capitals. Tí by sa mali dostať do záverečnej trojčlennej nominácie na ocenenie.

Za zmienku však stoja aj mená Sergeja Bobrovského z Columbusu Blue Jackets, Stevea Masona z Philadelphie Flyers, Henrika Lundqvista z New Yorku Rangers, Pekku Rinneho z Nashvillu Predators a Coryho Schneidera z New Jersey Devils.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies