Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Mohol to byť Daňo, nakoniec to bude Teräväinen

Chicago Blackhawks vstupovalo do prípravy aj s otázkou, kto doplní prvý útok. Na úvod tréningového kempu dostal šancu hrať v jednom útoku s Jonathanom Toewsom a Mariánom Hossom slovenský mladík Marko Daňo. Napokon ho však nahradí mladík z Fínska.

Kým Daňo si momentálne zvyká na prostredie Rockfordu z nižšej AHL, vo „veternom meste“ finišujú prípravy na stredajší otvárací zápas proti New Yorku Rangers. A v ňom by mal v prvom útoku hrať aj Teuvo Teräväinen. Informuje o tom denník Chicago Sun-Times.

Dvadsaťjedenročný Fín už v NHL hral ako center i pravý krídelník. Teraz ho bude čakať premiéra na ľavom krídle. Prechod mu však určite uľahčí fakt, že po jeho boku budú hrať také hviezdy. Bude zaujímavé sledovať, o koľko sa po ich boku zvýši jeho produktivita a ako dlho vôbec v útoku vydrží.

„Teuvo bude začínať sezónu v prvom útoku a dúfajme, že v ňom vydrží celú sezónu,“ povedal tréner Joel Quenneville, ktorý je známy tím, že často mení zloženia jednotlivých útokov.

Teräväinen nemal v minulej sezóne veľmi vydarenú základnú časť, keď v 34 zápasoch nazbieral len deväť bodov. V play-off však urobil slušnú prácu a k zisku Stanleyho pohára prispel 10 bodmi, ktoré nazbieral v 18 zápasoch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies