Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Hiller sa vracia, na waiver listine tentokrát Ortio

Brankár Jonas Hiller v ostatných dňoch trénoval bez väčších komplikácii a je pripravený na návrat do zostavy Calgary Flames. Kanadský tím tak opäť jedného z trojice gólmanov zapísal na waiver listinu nechránených hráčov.

Flames majú troch brankárov pre dve miesta a minulý mesiac sa s tým vyrovnali tak, že cez waiver listinu poslali na „farmu“ Karriho Räma. Ten sa však počas Hillerovej absencie znova chytil, a tak tentokrát čierny Peter zostal v rukách Joniho Ortia.

Hiller sa vráti do zostavy v piatkovom zápase proti Arizone Coyotes, ale ešte nie je známe, či bude aj chytať. Rämö však má za sebou sériu 11 štartov po sebe. Jeho švajčiarsky kolega nechytal od 28. októbra, keď utrpel pri kolízii s Bobbym Ryanom z Ottawy Senators zranenie bedra.

Brankár Bilancia GAA Úsp. zákrokov
Karri Rämö 6-8-0 3,12 89,8%
Joni Ortio 0-2-1 4,27 86,8%
Jonas Hiller 2-3-0 3,67 86,1%

Flames sa tiež v stredu rozhodli poslať na kondičný pobyt do Stocktonu Heat (AHL) českého obrancu Ladislava Šmída, ktorý vynechal 12 z ostatných 13 zápasov. V tomto ročníku absolvoval len štyri duely so ziskom dvoch mínusových bodov. Na ľade strávil v priemere necelých desať minút.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies