Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Islanders sa pokúsia o niečo, čo nedokázali od roku 1983

Tím New York Islanders vstúpil do série proti Tampe Bay tou správnou nohou a teraz by chcel v Amelie Aréne zaknihovať aj druhé víťazstvo. Od roku 1983 však ešte nikdy neviedol v sérii play-off 2:0 na zápasy.

Newyorský tím strelil v stredu štyri góly po sebe a nakoniec nad Lightning zvíťazil pomerom 5:3. Víťazstvo to však bolo pomerne vydreté, a hoci s výsledkom vládla spokojnosť, o výkone to už neplatilo. Ten musí byť v sobotu lepší a herný prejav agresívnejší.

„Tím, ktorý prehral zápas, vie, že ten ďalší bude dôležitý a nechce prehrať dva zápasy po sebe. Očakávame, že budú hrať najlepšie ako vedia a my chceme tiež zlepšiť našu hru. Musíme ju pozdvihnúť na vyššiu úroveň a ťažiť z prvého zápasu,“ povedal pre AP John Tavares.

Jedným z dôvodov, prečo Islanders prvý zápas vyhrali, bol rozpačitý výkon brankára Ligthning Bena Bishopa. Tomu sa proti newyorskému tímu v tejto sezóne nedarí – zo štyroch zápasov vyhral len jeden a v priemere inkasoval päť gólov na zápas.

Článok pokračuje pod reklamou

„Odrazí sa od toho. Je to skvelý brankár a očakávam, že to ešte bude dlhá séria. Vyhrali sme len jeden zápas. Bez ohľadu na to, kto je v ich bráne, my musíme pokračovať v tom, čo je dôležité – dostávať hráčov a puky k bráne. Vtedy sa na vás možno usmeje šťastie ako na nás v tom zápase,“ skonštatoval tréner Jack Capuano.

Momentálne je nejasné, či bude New Yorku k dispozícii obranca Ryan Pulock, ktorý ostatné tri zápasy vynechal pre zranenie hornej časti tela. Pravdepodobne však hrať stále nebude.

Otázne je aj to, či v drese Tampy uvidíme Erica Condru, ktorý nedohral predošlý zápas. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze, rovnako ako v prípade Mika Bludena a Matta Carla.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies