Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Poznáme nomináciu na Lady Byng Trophy

Vedenie Národnej hokejovej ligy v sobotu zverejnilo mená troch hráčov nominovaných na Lady Byng Trophy pre najslušnejšieho hráča základnej časti sezóny 2015/16. Sú nimi Aleksander Barkov z Floridy, Loui Eriksson z Bostonu a Anže Kopitar z Los Angeles.

ALEKSANDER BARKOV, FLORIDA PANTHERS

Fínsky útočník si v tejto sezóne vytvoril kariérne maximá s 28 gólmi, 31 asistenciami aj 59 bodmi. Pridal k nim len osem trestných minút v 66 zápasoch základnej časti. Stal sa prvým hráčom Panthers od roku 2012, ktorý bol nominovaný na túto trofej. Vtedy ju získal obranca Brian Campbell.

LOUI ERIKSSON, BOSTON BRUINS

Článok pokračuje pod reklamou

Švédsky útočník odohral všetky zápasy dlhodobej časti ročníka, v ktorých strelil 30 gólov a spolu nazbieral 63 bodov. Zaznamenal iba dvanásť trestných minút. Na ocenenie je nominovaný druhýkrát v kariére, v roku 2011 skončil v hlasovaní tretí. Ako posledný hráč Bostonu ho vyhral Rick Middleton v roku 1982.

ANŽE KOPITAR, LOS ANGELES KINGS

Slovinský center bol najproduktívnejším hráčom kalifornského tímu so 74 bodmi v 81 dueloch sezóny. S 34 plusovými bodmi sa umiestnil na druhom mieste v lige. Nazbieral 16 trestných minút, pričom priemerne odohral 20 minút a 52 sekúnd na zápas. Vlani skončil v hlasovaní tretí. Posledným víťazom trofeje v drese Kings bol Wayne Gretzky v roku 1994.

Kto sa stane tohtoročným držiteľom Lady Byng Memorial Trophy, sa dozvieme 22. júna na slávnostnom odovzdávaní výročných ocenení v Las Vegas.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies