Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Sedem tímov, v ktorých by mohol zakotviť Alex Radulov

Alexander Radulov potvrdil, že sa v budúcej sezóne chce vrátiť do NHL. V minulosti v nej obliekal dres Nashvillu, no teraz by sa mal návrat uskutočniť v drese iného tímu.

V drese ktorého? To sa ešte nevie, hoci pár tímov sa s menom ruského útočníka už spájalo. Mike Johnston z televízie Sportsnet aj na základe toho zostavil zoznam siedmich tímov, ktoré by to mohli alebo mali s hviezdou KHL skúsiť.

1. Detroit Red Wings
Ak sa Pavel Daciuk rozhodne vrátiť do Ruska, Detroit bude potrebovať posilniť útok. Red Wings by sa mohli snažiť získať Stevena Stamkosa, no aj Radulov by dodal šťavu ofenzíve, ktorá v tomto ročníku vyprodukovala najmenej gólov od ročníka 1976/77. Podľa Ansara Khana už dokonca tím kontaktoval hráčovho agenta.

2. Colorado Avalanche
Colorado je považované za favorita na zisk služieb Radulova hlavne preto, že ho veľmi dobre pozná tréner Patrick Roy, ktorý ho viedol v juniorskej QMJHL. Už aj brankár Semion Varlamov pre ruský Sport-Express povedal, že Radulovovi stačí zavolať Royovi a jeho návrat do NHL sa stane realitou.

Článok pokračuje pod reklamou

3. Florida Panthers
Záujem o Radulova má údajne aj Florida, ktorá potrebuje ešte vyšperkovať svoje prvá dva útoky. Tím, navyše, získa dostatočné množstvo financií na manipuláciu so zostavou, keďže zmluvy končia Jágrovi, Campbellovi, Purcellovi, Hudlerovi, Mitchellovi a Montoyovi. Radulov by zapasoval aj do koncepcie mladého tímu obohateného o niekoľko veteránov. Mohol by si rozumieť aj s Jágrom, ktorý v minulosti v KHL pôsobil.

4. Vancouver Canucks
Zisk skúseného útočníka by nemal byť pre Canucks letnou prioritou, ale v budúcej sezóne by sa tím chcel vrátiť do play-off a nekoncentrovať sa len na prestavbu. V tom by mohlo byť rýchlym riešením angažovanie ruskej hviezdy z KHL.

5. New Jersey Devils
New Jersey strelilo v sezóne 2015/16 najmenej gólov a len päť hráčov sa dostalo cez hranicu desať gólov. Ich situáciu v boji o play-off by značne vylepšilo, ak by Radulov dokázal streliť 20-25 gólov. Tímu od odchodu Kovaľčuka chýba strelec.

6. Anaheim Ducks
Ducks vyhodil trénera Boudreaua, a tak potrebujú nového trénera. K tomu by sa však hodil aj nový talent do zostavy. David Perron, Jamie McGinn a Chris Stewart sú potenciálnymi voľnými hráčmi a ich možnú stratu by vedel uľahčiť príchod Radulova.

7. Washington Capitals
Záujem Washingtonu o hráča ako je Radulov bude záležať od toho, ako dopadne séria proti Pittsburghu. Ak v nej tím neuspeje, bude musieť urobiť nejaké zmeny. Capitals, navyše, majú ruských hráčov (Ovečkin, Kuznecov, Orlov), ktorí by mohli život Radulovovi uľahčiť.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies