Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Blackhawks chcú predĺžiť zmluvu s Pánikom

Slovenský útočník Richard Pánik povedal po skočení sezóny, že by sa chcel vrátiť do mužstva Blackhawks. Generálny manažér Chicaga v nedeľu povedal, že záujem o predĺženie spolupráce je vzájomný.

„Diskutovali sme už o tom a nemyslím si, že nový kontrakt bude výzvou. Myslím si, že sa dohodneme. Myslím si, že bude súčasťou nášho mužstva. Chceme, aby u nás urobil ďalší krok vo svojej kariére,“ povedal Stan Bowman pre The Athletic.

Pánik prišiel do Chicaga v januári výmenou z Toronta, ktoré mu dalo šancu v tomto ročníku len v záložnom tíme v nižšej AHL. Posledný víťaz Stanleyho pohára mu však dal šancu hneď v prvom tíme, v ktorom ukazoval náznaky kvalitnej hry a napokon sa v play-off zaradil medzi kľúčových hráčov.

„Sezónu ukončil skvelým spôsobom. Nanešťastie, naša sezóna neskončila tak, ako sme chceli. Myslím si, že v play-off hral svoj najlepší hokej. Je jedným z tých hráčov, ktorí majú veľa potenciálu, len sa nenašli v tých správnych situáciách. Nevyšlo to v Tampe ani v Toronte, no vyzerá to tak, že u nás našiel dobrú úlohu,“ pokračoval Bowman.

Článok pokračuje pod reklamou

„Dokáže hrať na pravom alebo na ľavom krídle, hral v prvom útoku, treťom i štvrtom. Má v sebe určitú všestrannosť a to sa nám páči. Má tiež skvelé zručnosti. Je rýchly. Je silný. Je súťaživý. Hrá do tela. Chceme od neho teraz len to, aby to všetko využíval pravidelne, pretože, keď hrá svoju najlepšiu hru, je dominantným hráčom.“

Bowman verí, že v sebe dvadsaťpäťročný rodák z Martina má viac ako doteraz ukázal.

„Budeme potrebovať od hráčov ako je on, aby urobili ďalší krok a hrali ešte väčšiu úlohu. Keď sa pozriem na to, čo dokázal, myslím si, že na tom môže stavať. Myslím si, že má v sebe viac. Viem, že sa cítil dobre v pozícii, ktorú mal na konci. Myslím si, že na tom chce stavať. Budúci rok to budeme potrebovať. Potrebujeme, aby hráči ako Richard urobili ďalší krok,“ dodal generálny manažér.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies