Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Lightning veria, že prvú šancu na postup využijú

Tampa Bay sa pokúsi zaistiť si účasť vo finále Stanleyho pohára v druhej sezóne po sebe v zápase číslo šesť finále Východnej konferencie proti Pittsburghu, ktorý sa odohrá v utorok v Amelie Aréne.

Lightning veria, že na postup využijú hneď svoju prvú šancu. V tohtoročnom play-off majú bilanciu 2-0 v zápasoch, v ktorých mali v rukách postupový mečbal. V oboch prípadoch tím neinkasoval.

Kým v prvých dvoch kolách tieto dôležité zápasy odchytal Ben Bishop, teraz sa o to pokúsi jeho náhradník Andrej Vasilevskij, ktorý v predošlých štyroch zápasoch čelil zakaždým viac ako 30 strelám.

Jeho krajan Nikita Kučerov sa v ostatnom období rozohral do pohody a po bezbodových prvých dvoch zápasoch série zaznamenal dva góly a päť asistencií v troch dueloch. Aj jeho výkony dávajú Lightning šancu.

Článok pokračuje pod reklamou

„Strelil vyrovnávajúci gól, strelil víťazný gól a prihral aj na najdôležitejší gól z najdôležitejších. A to hovorí len málo o tom, akým typom hráča je. Keď ho potrebujeme, vo väčšine prípadov nám pomôže,“ poznamenal pre CP tréner Jon Cooper.

Lightning sa pred utorkovým zápasom snažia zbaviť všetkých možných emócií. Snažia sa koncentrovať len na nasledujúci zápas, ktorý odohrajú pred vlastnými fanúšikmi plnými očakávaní. Asi stovka z nich ich dokonca privítala v pondelok na letisku.

„Séria sa ešte neskončila. Takto to musí brať každý z nás. Musíme zabudnúť na nedeľný zápas a koncentrovať sa len na ten utorkový. Musíme podať náš najlepší výkon,“ povedal obranca Jason Garrison.

Floridský tím je poučený z minulého roka, keď sa v konferenčnom finále ujal vedenia 3:2 na zápasy a vrátil sa domov z New Yorku, aby nakoniec šiesty duel s Rangers prehral 3:7. Siedmy zápas vyhral 2:0.

„Tento rok sme skúsenejší. Chalani vedia, čo musia urobiť a dúfajme, že sme sa z minulého roka poučili a budeme schopní uzavrieť túto sériu doma,“ dodal obranca Andrej Šustr, ktorého tímu bude opäť chýbať aj Steven Stamkos.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies