Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Blues nemali na postup do finále dostatok energie

Jozef Struhár  
27.05.2016

Dve náročné sedemzápasové série v prvých dvoch kolách play-off si pravdepodobne vyžiadali svoju daň a tím St. Louis Blues nemal dostatok energie na to, aby sa prebojoval do finále Stanleyho pohára.

Blues mysleli na titul, ale nakoniec sa budú musieť uspokojiť s prvým konferenčným finále od roku 2001. Po vyradení obhajcu titulu, Chicaga, i najlepšieho tímu Západnej konferencie, Dallasu, nestačili „Bluesmani“ na San Jose Sharks.

„Myslím si, že ak budete chcieť nájsť jeden aspekt, tak to bola naša neschopnosť uzavrieť tie prvé dve série a získať čas na oddych, ktorý San Jose dostalo skorým vyradením Los Angeles. To nám skutočne v tejto sérii uškodilo,“ povedal pre AP tréner Ken Hitchcock.

St. Louis viedlo proti Chicagu 3:1 na zápasy, ale následne prehralo dva duely predtým, ako sériu uzavrelo v siedmom zápase. Odohralo pritom jeden zápas dlhý 83 minút. V sérii proti Dallasu viedlo 3:2 a mohlo spečatiť postup doma. Namiesto toho sa však musel hrať siedmy zápas, ktorý tím vyhral 6:1.

Článok pokračuje pod reklamou

Blues v sérii proti Sharks len miestami našli formu, ktorou sa prezentovali v predošlých dvoch sériách. Strelili dokopy len 13 gólov, pričom šesť v jedinom zápase. V ostatných piatich teda strelili v priemere 1,4 gólu na zápas.

„Nič im nechceme uprieť, ale keď hráme hokej, ktorý dokážeme hrať, celý zápas, tak dostaneme každého pod tlak,“ poznamenal kapitán David Backes.

„Bluesmani“ mali v siedmom zápase série proti San Jose výhodu domáceho prostredia, ale to nakoniec tímu príliš počas play-off neprialo. Z desiatich zápasov v Scottrade Center vyhral len štyri.

„V základnej časti sme bojovali skutočne tvrdo, aby sme získali v play-off výhodu domáceho prostredia. Nakoniec sa ukázalo, že sme boli lepší u súperov,“ povedal útočník Troy Brouwer, ktorý verí v svetlejšie zajtrajšky. „Dúfam, že toto mužstvo zostane pokope, pretože tu podľa mňa máme skutočne dobrú príležitosť.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies