Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Stars plánujú začať rokovania aj s Jamiem Bennom

Jeho brat podpísal v piatok novú trojročnú zmluvu. Aj hviezdny útočník Jamie Benn by sa však čoskoro mohol dohodnúť s Dallasom na ďalšom predĺžení spolupráce.

Na rozdiel od brata Jordieho, kapitánovi Stars ešte nekončí zmluva. Tú aktuálnu má platnú do konca budúcej sezóny, no obe strany, hráč aj tím, by sa chceli na novom kontrakte dohodnúť v dostatočnom predstihu.

Generálny manažér Dallasu Jim Nill v sobotu povedal, že už čoskoro plánuje zahájiť rokovania o novej zmluve s hráčovým agentom Richom Evansom. Nechce totiž, aby tím postihla podobná situácia ako Tampu Bay v súvislosti s novou zmluvou so Stevenom Stamkosom.

„Myslím si, že je to dôležité. Začneme diskutovať. Môžeme s tým začať 1. júla. Viem, že Jamie zostane. Je kapitánom nášho tímu. Na niečom sa dohodneme,“ poznamenal Nill, s ktorým súhlasil aj Benn: „Toto je miesto, kde chcem hrať. Je to miesto, kde chcem byť. Nemyslím si, že to bude problém.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies