Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Martin na odchode z Brooklynu. Záujem má minimálne šesť tímov

Útočník Matt Martin v utorok povedal, že by rád zostal v tíme New York Islanders, ale je pripravený ho opustiť, keď sa v piatok stane neobmedzeným voľným hráčom.

„Nie je to situácia, v ktorej chcem tím opustiť. Dúfam, že si ma ponechajú, ale takto to v tomto biznise chodí,“ povedal Martin pre Newsday. „Ak by prišiel čas posunúť sa ďalej, posunul by som sa.“

Dvadsaťsedemročný Martin zaznamenal 10 gólov, deväť asistencií a 119 trestných minút v 70 zápasoch uplynulej sezóny, ktoré trávil ako súčasť štvrtého útoku. V New Yorku strávil už šesť sezón.

Martin údajne žiada štvorročnú zmluvu v hodnote 12 miliónov amerických dolárov a k dohode s Islanders nie je blízko. Podľa Arthura Staplea sa však o jeho služby zaujíma minimálne šesť iných tímov – Detroit, Toronto, Montreal, Boston, Los Angeles a Calgary.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies