Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Halákovi by zotrvanie u Islanders mohlo zaistiť Toronto

Ostrovania z New Yorku majú momentálne troch brankárov pod zmluvou a to nie je ideálna situácia. Často sa preto už počas sezóny špekulovalo o tom, že by jeden brankár mohol klub opustiť. Najčastejšie sa skloňovalo meno Jaroslava Haláka.

Generálny manažér Garth Snow by si chcel vytvoriť viac miesta v platovom strope, a tak by mu pomohlo, ak by vymenil Haláka, ktorý ho zaťažuje sumou 4,5 milióna dolárov. Keďže tímy NHL už jednotku nehľadajú, jeho plat znižuje pravdepodobnosť toho, že bude skutočne vymenený.

Snow by však chcel situáciu pred novou sezónou vyriešiť, pričom mladého J-F Berubeho vymeniť nechce. Do hry by tak mohla prísť výmena Thomasa Greissa, ktorého kredit v uplynulej sezóne vzrástol. Jeho „cap-hit“ 1,5 milióna dolárov by vyhovoval niekoľkým tímom.

Zotrvaniu Haláka na Long Islande by mohli pomôcť najmä Maple Leafs. Tí totiž po výmene Jonathana Berniera hľadajú náhradného brankára. A Greiss by mohol splniť to, čo chcú – má skúsenosti, má kvalitu a a veľký problém by nebol ani jeho plat.

Islanders by si však pri dohadovaní prípadnej výmeny nemohli veľmi diktovať podmienky. Kanadský tím totiž nie je odkázaný len na tridsaťročného Nemca. Vyhovovať jeho kritériám by mohli aj Jhonas Enroth a Karri Rämö, ktorí sú voľnými hráčmi. Výmenou by mohli získať Reta Berru z Floridy či Keitha Kinkaida z New Jersey.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies