Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Podpíše Gaudreau zmluvu pred štartom sezóny? Giordano verí, že áno

Kapitán Calgary Flames, obranca Mark Giordano, verí, že jeho spoluhráč Johnny Gaudreau, ktorý je obmedzeným voľným hráčom, podpíše novú zmluvu ešte pred štartom sezóny 2016/17.

Dvadsaťtriročný útočník bol v minulej sezóne šiestym najproduktívnejším hráčom ligy so 78 bodmi (30+48). Po sezóne sa so spoluhráčom z útoku Seanom Monahanom stali voľnými hráčmi. Monahan medzičasom zmluvu predĺžil a Giordano verí, že tak čoskoro urobí aj Gaudreau.

„Videli sme, čím si prešiel Monahan. Nakoniec sme si ho, samozrejme, upísali. Niet pochýb o tom, že toto sú dve ikony organizácie a budúcnosť nášho tímu. Myslím si, že každý tu verí, že k dohode dôjde. Ja, ako Johnnyho priateľ a spoluhráč, verím, že zmluvu podpíše. Stále je na to dosť času,“ povedal Giordano pre ligovú stránku.

Flames otvoria sezónu 12. októbra provinčným derby zápasom proti Edmontonu Oilers. Ešte predtým čaká Gaudreaua Svetový pohár, na ktorom bude hrať za Výber Severnej Ameriky.

„Je dobre naladený a poctivo sa doma pripravuje. Pôjde na Svetový pohár a samozrejme, že ako sa bude blížiť kemp, tým rýchlejšie sa budú hýbať veci (v rokovaniach),“ pokračoval Giordano, ktorý si dlhými rokovaniami prešiel v minulom roku. „Podpísal som zmluvu v podstate až tesne pred tréningovým kempom. Niekedy je to ako na hojdačke, ale som si istý, že sa dohodnú ešte pred začiatkom sezóny.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies