Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Bývalý hráč NHL taxikárom? Commodore to robí rád

Mike Commodore odohral v NHL takmer 500 zápasov a tešil sa zo zisku Stanleyho pohára. Kariéru ukončil pred dvomi rokmi a teraz si privyrába netradičným spôsobom – vozí ľudí.

Tridsaťšesťročný niekdajší obranca zverejnil na svojom účte na Twitteri správu, ktorá mnohých fanúšikov hokeja prekvapila. Pre Boba McKenzieho z televízie TSN neskôr priznal, že si vyskúšal prácu taxikára v Scottsdale v štáte Arizona.

„Som slobodný, nemám deti. Hľadal som niečo, aby som vypadol z domu a vyhol sa barom. Namiesto hrania golfu alebo pitia som sa rozhodol, že toto je pre mňa dobrý spôsob socializácie. Nejde mi o šoférovanie. Rád stretávam ľudí a hovorím s nimi. Určite si to skúsim znova,“ povedal Commodore.

Rodák z Fort Saskatchewanu natrafil už pri prvej službe na pasažierov z Columbusu, kde odohral tri sezóny. Tí boli z toho zjavne prekvapení a nemohli uveriť, kto ich vezie.

„Spýtal som sa, odkiaľ sú. Odpovedali, že z Columbusu. Povedal som, že som tam žil. Opýtali sa, čo som tam robil. Odpovedal som, že hral hokej. Na otázku ´Za koho´ som odvetil Blue Jackets. Neverili mi a pýtali sa kedy. Potom povedali ´Takže poznáš Ricka Nasha?´ A ja na to ´Áno, je to dobrý kamarát´. ´A Jareda Bolla?´ ´Aj toho, ak chcete, môžem vymenovať celú zostavu´.“

Commodore absolvoval 484 zápasov v NHL aj za New Jersey, Calgary, Carolinu, Ottawu, Detroit a Tampu Bay. Naposledy v nej hral v sezóne 2011/12, posledný rok kariéry strávil vo Vladivostoku (KHL). V roku 2006 vyhral s Hurricanes Stanley Cup, o rok neskôr sa stal majstrom sveta s Kanadou.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies