Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Halák, Tavares, Crosby a Malkin v jednom zápase proti sebe!

Národná hokejová liga je v plnom prúde. Jej aktuálny majster Pittsburgh privíta na svojom ľade ostrovanov z New Yorku. Poriadnu prestíž tomuto stretnutiu pridáva súboj Jara Haláka proti dvojici Crosby a Malkin! Vychytá slovenský brankár esá najvyššieho rangu? Uvidíme v priamom prenose na TV Tipsport!

Tučniaci ostávajú v doterajšom priebehu za očakávaniami a výhra nad Islanders by ich mohla poriadne nakopnúť. Poriadnou vzpruhou pre Pinguins je aj návrat najjagavejšej hviezdy Sidneyho Crosbyho po zranení. Ako vidí tento duel najväčšia tipérska komunita? Až 95 % jej členov očakáva výhru domácich! „Pittsburgh bez svojho kapitána doteraz nenaviazal na minulosezónny titul, ale do tohto zápasu by mal nastúpiť a verím, že potvrdí rolu najlepšieho hokejistu sveta. Islanders hrajú iba priemerný a niekedy až podpriemerný hokej,“ napísal v analýze borec legions, ktorého tip je domáci a padnú aspoň 4 góly v kurze 2,50! Idete do toho s ním?

Radi by ste vedeli o všetkom zaujímavom, čo pridávajú skúsení borci na svoje tikety? Navštívte Tiket arénu, ktorá je až po okraj napumpovaná výhernými kombináciami! Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistruje sa, získajte vstupný bonus až 2 000 EUR a využívajte množstvo ďalších výhod v najväčšej tipérskej komunite!




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies