Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Vrátia Canadiens Sergačova naspäť do juniorskej OHL?

Vyzerá to tak, že dni Michaila Sergačova v NHL sú nateraz spočítané. Vo štvrtok vynechal štvrtý zápas po sebe po tom, čo sa nedokázal udomácniť v defenzíve tímu Montreal Canadiens.

Ešte len osemnásťročný šikovný Rus bol draftovaný v tomto roku z celkového šiesteho miesta a Canadiens mu dali šancu odohrať na najvyššej úrovni tri zápasy. Nebodoval v nich, pričom ani v jednom neodohral viac ako 12 minút.

Hlavný tréner „Habs“ Michel Therrien je známy tým, že mladým hráčom príliš nedôveruje a vyzerá to tak, že to bude aj prípad Sergačova. V jeho prípade nemá zmysel držať ho v prvom tíme a nedávať mu priestor hrať.

Sergačov stále patrí tímu Windsor Spitfires z juniorskej OHL, v drese ktorého žiaril v minulej sezóne. V 67 zápasoch zaznamenal 17 gólov a 40 asistencií, pričom po sezóne ho vyhlásili za najlepšieho obrancu súťaže.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies