Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Alzner súťaží s Ovečkinom v zbieraní hokejok, Chára mu ju dal bez váhania

Karl Alzner je vášnivým zberačom hokejok hráčov NHL a nebojí sa vypýtať si ju ani od veľkých hviezd a súperov, ktorých sa väčšina hráčov obáva. Napríklad ani od Zdena Cháru.

„Áno, raz som požiadal o hokejku Cháru asi tri sekundy pred koncom tretiny, keď sme išli na vhadzovanie. Povedal: ‘Áno, áno, bez problémov.’ Potom, keď sa tretina skončila, prišiel ku mne a povedal: ‘Chceš, aby som ti ju aj podpísal?’“ povedal obranca Washingtonu pre Edmonton Journal.

V poslednom zápase Capitals v Edmontone sa Alzner snažil získať hokejku Connora McDavida, pretože sa mu to minulý rok nepodarilo. Alexander Ovečkin, ktorý je v tejto záľube jeho konkurentom, však uspel.

„Rád by som získal Connorovu hokejku a je lepšie, ak to bude priamo od neho. Vlani som sa veľmi snažil, ale pretože bol nováčik, tak mu všetky veci uchovávali. Ja a Ovie medzi sebou súťažíme. On má tiež veľa dobrých hokejok (cez 60, vrátane Gretzkyho a Lamieuxa) a zvyčajne má rovnaké ako ja. Našiel aj spôsob, ako jednu získať od Connora. Neviem, ako sa mu to podarilo. Nevidel som to,“ skonštatoval Alzner.

Článok pokračuje pod reklamou

Alzner odhaduje, že má doma asi 55 hokejok a priznáva, že sa nestráni toho, aby sa k hokejkám protihráčov dostal rôznymi spôsobmi. Ak neuspeje priamo, skúša to cez bývalých spoluhráčov či od kustódov.

Vďaka tejto snahe má v kolekcii hokejky aj viacerých významných hokejových osobností. Vo svojej zbierke má hokejky Jaromíra Jágra, Nicklasa Lidströma, Ryana Smytha či Careyho Pricea. A istý čas mal aj hokejku Joe Sakica, ktorú získal predtým ako sa začal preháňať po ľadoch NHL.

„Tú hokejku som si nepýtal. Môj tréner v juniorke ju vypýtal za mňa. Ja som ju poslal firme vyrábajúcej hokejky, aby napodobnili zahnutie čepele, ale nikdy mi neprišla naspäť. Bol som veľmi nahnevaný, a preto si teraz na všetky hokejky dávam veľký pozor,“ dodal Alzner.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies