Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Odvážne myšlienky Boudreaua: Dubnyk je lepší ako Price

Odvážne myšlienky má Bruce Boudreau. Hlavný tréner Minnesoty Wild verí, že nie Carey Price z Montrealu, ale jeho zverenec Devan Dubnyk je najlepším brankárom, ktorý v súčasnosti v NHL pôsobí.

Dubnyk podal ďalší spoľahlivý výkon v stredajšom zápase proti Maple Leafs, v ktorom zastavil 35 striel z 37 pri víťazstve 3:2. Po zápase neušiel pochvale od svojho kormidelníka, ktorý využil to, že sa práve nachádza v Toronte.

„Ak by Dubnyk chytával v Toronte, nebol by tu žiaden Carey Price. Po mediálnej stránke. Len to tak hovorím,“ vyhlásil Boudreau pre CP. „Devan neinkasoval viac ako tri góly v žiadnom zo zápasov, ktoré v tejto sezóne odchytal. Neustále nám je oporou.“

Dubnyk bol mimoriadny najmä v tretej tretine, v ktorej zneškodnil všetkých 17 striel Toronta pri snahe zápas vyrovnať. A toto robí tridsaťročný brankár pravidelne. V tejto sezóne má 96,4% úspešnosť zákrokov a priemer 1,65 inkasovaného gólu na zápas.

Odborníci prinášali po prvej štvrtine sezóny svoje pohľady na najväčších kandidátov na individuálne ocenenia a v prípade Vezinovej trofeje dominoval Price. Boudreauov hlavný kandidát by bol však práve jeho zverenec. „Áno, bol by to on,“ doplnil.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies