Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Expert odkazuje Oilers: Dajte do prvého páru Sekeru

Jozef Struhár  
08.12.2016

Tím Edmonton Oilers má dlhodobý problém – nevie nájsť vhodných obrancov, ktorí by vytvorili stabilný prvý obranný pár. Dlhoročný redaktor denníka Edmonton Journal, ktorý sa zameriava práve na NHL, má však riešenie.

David Staples tvrdí, že by Oilers mali prestať hľadať ten správny pár a dôverovať dvom hráčom, ktorí podávajú v tejto sezóne veľmi dobré výkony. Sú nimi Adam Larsson a slovenský reprezentant Andrej Sekera.

Staples verí, že Larsson je solídnym obrancom číslo dva a na to, aby sa uchytil, potrebuje len toho správneho obrancu číslo jeden. Na tento post nemá Edmonton jasnú voľbu, no odborník vníma za správneho kandidáta bojnického rodáka.

„Je vhodné poznamenať, že Sekera strávil väčšinu sezóny 2015/16 v prvom páre a prežil to. Nebol zožratý zaživa. S pukom sa pohyboval dobre, bránil dobre. Zaslúži si to. Odpoveďou je spojiť dvoch skúsených hráčov Sekeru a Larssona a nechať ich hrať v prvom páre. Potom už len treba dúfať, že sa Brandon Davidson vráti vo forme a vystuží druhý pár,“ napísal.

Článok pokračuje pod reklamou

Takto by podľa Staplesa mohli vyzerať jednotlivé páry po návrate Davidsona:

Larsson-Sekera
Russell-Davidson
Benning-Klefbom

Sekera v tejto sezóne hráva v priemere 20 minút a 53 sekúnd na zápas, čo je o minútu menej ako vlani. Momentálne hráva v druhom páre s Mattom Benningom. V prvom sú aktuálne Larsson a Kris Russell.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies