Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Hrivík sa tešil z druhej výhry za dva dni

V šiestich piatkových zápasoch NHL hral rovnaký počet Slovákov, ani jeden však nebodoval. Z víťazstva sa tešil iba Marek Hrivík. Andrej Sekera odohral takmer pol hodiny.

Raanta vynuloval Chicago, Slováci nebodovali

Antti Raanta zastavil všetkých 26 striel pri svojom prvom čistom konte sezóny a piatom v kariére. Doviedol New York Rangers k futbalovej výhre 1:0 na ľade Chícaga, kde pôsobil prvé dve sezóny v NHL. Rozhodol o nej Nick Holden (4) až 55 sekúnd po začiatku predĺženia. Fínsky brankár chytal v druhom zápase za dva dni a oba vyhral. Zlepšil si sezónnu bilanciu na 7-1-0. Takmer bezchybný výkon podal aj Scott Darling, ktorý predviedol 36 zákrokov. Jednou strelou ho ohrozil Marek Hrivík, ktorý vyhral súboj troch slovenských útočníkov. Proti nemu hrali Marián Hossa i Richard Pánik. Hossa odohral 20 minút so ziskom mínusového bodu a dvoch blokov. V úvode tretej tretiny skóroval, ale jeho gól neplatil pre ofsajd. Pánik si počas 13 a trištvrte minúty v akcii pripísal na konto tri strely, bodyček a blok. Rangers vyhrali tretí zápas z posledných štyroch a ako prvý tím v ročníku strelili 100 gólov. Blackhawks prehrali tretí duel z ostatných štyroch. Hrali v ňom bez Brenta Seabrooka (horná časť tela), ktorý sa zranil v predošlom zápase pri páde.

Holdenov víťazný gól:

Zákroky Raantu a Darlinga:

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. A. Raanta, 2. N. Holden (obaja NYR), 3. S. Darling (CHI)

Columbus si predĺžil v Detroite víťaznú sériu

Rozbehnutý Columbus nezastavil ani Detroit, ktorý s ním doma prehral 1:4 a ukončil sériu dvoch výhier. Blue Jackets zaznamenali piaty triumf po sebe a bodovali v posledných siedmich dueloch (6-0-1). Rozdielový gól strelil Brandon Dubinsky (3), z jeho spoluhráčov skórovali dvojbodoví Cam Atkinson (9) v oslabení, Lukáš Sedlák (1) a Sam Gagner (11) do prázdnej brány. Sedlákov gól bol jeho prvý v NHL. Sergej Bobrovskij sa prezentoval 31 zákrokmi a už v šiestom zápase po sebe neprehral v riadnom hracom čase (5-0-1). Prekonal ho iba Dylan Larkin (9), ktorý v presilovej hre vyrovnával stav na 1:1. Slovenskí útočníci Tomáš Tatar a Tomáš Jurčo opäť nebodovali. Tatar odohral 18 a štvrť minúty s dvoma „mínuskami“, tromi strelami a bodyčekmi. Jurčo bol na ľade len necelých osem minút s bilanciou strela a bodyček. Petr Mrázek striedal po treťom inkasovanom góle zo 17 striel, Jimmy Howard chytil zvyšných sedem vo svojom prvom zápase od 25. novembra.

Hviezdy duelu: 1. S. Bobrovskij, 2. C. Atkinson (obaja CBJ), 3. D. Larkin (DET)

Suter rozhodol v nájazdoch o výhre Wild nad Oilers

Ryan Suter ukončil nájazdový maratón v šiestej sérii, keď premenil rozhodujúci samostatný nájazd a Minnesota vďaka tomu zvíťazila doma nad Edmontonom 3:2. Predĺžila si sériu triumfov na tri zápasy, kým Oilers utrpeli štvrtú prehru v sérii. Okrem Sutera uspeli v nájazdoch aj Jason Pominville a Chris Stewart. V normálnom hracom čase z ich spoluhráčov skórovali Matt Dumba (3) a Jason Zucker (5). Devan Dubnyk kryl 25 striel jeho bývalého tímu, proti ktorému má kariérnu bilanciu 8-1-1. Prekonali ho Leon Draisaitl (13) a Ryan Nugent-Hopkins (5), ktorý vynútil predĺženie v presilovke. V nájazdoch bol prikrátky na Draisaitla a Jordana Eberleho. Andrej Sekera ho strelecky ohrozil raz počas vyše 29 minút na ľade. Bol najvyťaženejším hráčom duelu, žiaden iný hráč tiež nemal viac blokov (8). Cam Talbot opustil zápas s 34 zákrokmi. Oba tímy sa stretli pred piatimi dňami a aj vtedy vyhrala Minnesota.

Staalov rozhodujúci nájazd:

Hviezdy duelu: 1. E. Staal, 2. D. Dubnyk, 3. J. Zucker (všetci MIN)

Devils nebodovali v prvom domácom zápase sezóny

Robby Fabbri (8) strelil dva góly, Vladimir Tarasenko nazbieral tri asistencie a St. Louis vyhralo v New Jersey 4:1. Zlepšilo si bilanciu v posledných siedmich zápasoch na 5-1-1. Víťazný gól a svoj prvý v sezóne vsietil Ryan Reaves (1), štvrtý pridal Jaden Schwartz (11) v presilovej hre. Jake Allen urobil 20 zákrokov pri svojej deviatej výhre v ostatných desiatich štartoch. Ako jediný na neho našiel recept PA Parenteau (6) za stavu 0:2 pred Devils. Tí prehrali druhý zápas po sebe a prvý domáci v riadnom hracom čase v sezóne (8-1-2). Blues ich zdolali v posledných šiestich vzájomných súbojoch. Keith Kinkaid kryl 28 striel Blues, ktorí vyhrali vonku len druhýkrát v ostatných ôsmich dueloch.

Hviezdy duelu: 1. V. Tarasenko, 2. R. Fabbri, 3. R. Reaves (všetci STL)

Vrána rozhodol o triumfe Capitals prvým gólom v NHL

Český útočník Jakub Vrána (1) mal z víťazstva Washingtonu 4:1 v Buffale dvojnásobnú radosť. Práve jeho prvý presný zásah v NHL bol totiž rozdielový pri tretej výhre v sérii. Strelil ho v prvej tretine v presilovej hre necelých šesť minút po otváracom góle dvojbodového T.J. Oshieho (9). Skórovali aj John Carlson (1) tiež v presilovke a Marcus Johansson (12) upravil výsledok strelou do prázdnej brány. Dmitrij Orlov a Nicklas Bäckström dvakrát asistovali, Philipp Grubauer predviedol 27 zákrokov. Inkasoval iba z hokejky Kylea Okposa (9), ktorý v tretej tretine znižoval stav v presilovke na 1:2. Robin Lehner sa prezentoval 25 zásahmi pri tretej prehre Sabres v posledných štyroch dueloch.

Hviezdy duelu: 1. P. Grubauer, 2. T. Oshie, 3. J. Vrána (všetci WSH)

Anaheim zdolal v kalifornskom derby San Jose

Anaheim prišiel v domácom štátnom derby proti San Jose o dvojgólový náskok, ale Hampus Lindholm (1) prelomil v 55. minúte nerozhodný stav a svojím prvým gólom v sezóne rozhodol o výhre 3:2. Rickard Rakell (11) a Antoine Vermette (5) poslali Ducks do vedenia 2:0, Shea Theodore a Nick Ritchie dvakrát asistovali. Jonathan Bernier prispel k druhému triumfu po sebe 22 zákrokmi. Prekonali ho Brent Burns (12) a Kevin Labanc (3), ktorí zmazali náskok súpera. Martin Jones kryl 29 striel pri druhej prehre Sharks po sebe. S Anaheimom majú v tejto sezóne bilanciu 1-2-0. Ducks vyhrali piaty zápas z posledných siedmich (5-1-1).

Lindholmov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. H. Lindholm, 2. A. Vermette, 3. S. Theodore (všetci ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar DET) 18:15 0 0 0 -2 0 3 3
T. Jurčo (DET) 7:49 0 0 0 0 0 1 1
M. Hossa (CHI) 20:08 0 0 0 -1 0 0 0
R. Pánik (CHI) 13:43 0 0 0 0 0 3 1
M. Hrivík (NYR) 13:57 0 0 0 0 0 1 0
A. Sekera (EDM) 29:09 0 0 0 0 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies