Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Pánika gól potešil a teší ho aj súhra jeho formácie

Richard Pánik strelil gól šesť minút pred koncom tretej tretiny, aby rozhodol o výhre Chicaga 5:4 nad Islanders. Bol to jeho prvý gól po sedemzápasovej odmlke, a tak sa nemožno čudovať, že slovenského útočníka potešil.

Pánikov ôsmy gól v ročníku pomohol Blackhawks ku štvrtej výhre z ostatných piatich zápasov. Padol po prihrávke Dennisa Rasmussena, ktorá sa aj na prekvapenie martinského rodáka dostala až k nemu.

„Bola to skutočne dobrá prihrávka. Trochu som ňou bol aj prekvapený. Snažil som sa len vystreliť a som rád, že puk prešiel do brány,“ povedal Pánik pre ligovú stránku. „Hlavne v prvej tretine nemal náš útok často puk a oni strelili dva góly, keď sme boli na ľade. Je dobré, že sme hru vystupňovali a strelili ten gól pre náš tím.“

Pánik odohral 12 a pol minúty v útoku s Rasmussenom a Marcusom Krügerom, ktorý hrá každým zápasom lepšie. Súhru si pochvaľuje aj dvadsaťpäťročný Slovák.

„Myslím si, že sme našli medzi sebou chémiu. Každý vie, kde sa má nachádzať, či už v obrannom pásme alebo v útočnom. Sme vcelku robustní, a tak sa to snažíme využívať v našom pásme a od toho sa snažíme odvíjať. Zatiaľ nám to ide dobre,“ dodal Pánik.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies