Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Chicago aktivovalo Crawforda, zranil sa mu však Hossa

Tím Chicago Blackhawks mal pred utorkovým zápasom dobrú správu a potvrdil ju aktivovaním brankára Coreyho Crawforda z listiny zranených hráčov. Počas samotného zápasu však prišlo aj k jednej zlej správe.

Slovenský útočník Marián Hossa stihol odohrať len päť striedaní, pretože počas prvej tretiny duelu proti Ottawe utrpel zranenie hornej časti tela. Tréner Joen Quenneville po zápase informoval, že jeho štart v piatkovom zápase je otázny. Zranenie bude monitorované na dennej báze.

Tridsaťsedemročný trenčiansky odchovanec je napriek pokročilému veku stále platným hráčom Blackhawks a dokonca sa mu v tomto ročníku darí aj ofenzívne. V 32 zápasoch zaznamenal 23 bodov, pričom strelil až 16 gólov.

Kým jeho štart v piatkovom zápase je otázny, Chicago verí, že už bude na návrat do brány pripravený Crawford, ktorý je opäť zdravý.

Tridsaťjedenročný brankár tímu chýbal od 3. decembra, keď absolvoval apendektómiu. Dovtedy mal bilanciu 12-6-2 s 92,7% úspešnosťou zákrokov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies