Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Scott Hartnell strelil svoj deviaty hetrik v kariére + video

Kanadský útočník Columbusu Scott Hartnell mal po štvrtkovom zápase proti Pittsburghu niekoľko dôvodov na radosť. K predĺženiu rekordnej víťaznej série pomohol hetrikom a Blue Jackets sa usadili na čele NHL.


Tridsaťštyriročný ľavý krídelník zvyšoval náskok svojho tímu v 33. minúte na 3:1, v 43. na 4:1 a v 47. na konečných 7:1. Zaznamenal deviaty hetrik v kariére a druhý v drese Columbusu. Ten prvý strelil ešte 24. marca 2015 proti Anaheimu.

„Tri góly sú tri góly. Je to pekný úspech. V posledných 15 až 20 zápasoch som ich veľa nenastrieľal, takže je príjemné prispieť aj takýmto spôsobom. Keď navyše zdoláte Penguins, máte veľký dôvod na úsmev,“ povedal pre AP Hartnell, prvá hviezda duelu.

Článok pokračuje pod reklamou

Hartnell si rozšíril konto na osem gólov a 20 bodov v 31 dueloch sezóny. Patrí mu s nimi siedma pozícia v tímovej produktivite. V počte gólov a asistencií (12) je na delenom piatom mieste.

Columbus vyrovnal druhú najdlhšiu víťaznú sériu v lige od ročníka 2015/16, keď Anaheim tiež vyhral 11 zápasov po sebe. Môže vyrovnať aj zápisy Floridy a Chicaga z rovnakej sezóny a Bostonu z tej predošlej s 12 víťazstvami v sérii.

Blue Jackets patrí momentálne delené prvé miesto v NHL:



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies