Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Slováci nebodovali, z výhry sa tešil Hrivík

V NHL sa v noci zo stredy na štvrtok hralo šesť zápasov, v ktorých si zahrali traja Slováci. Marek Hrivík, Tomáš Tatar ani Tomáš Jurčo nebodovali. Prvý menovaný sa tešil aspoň z výhry. Videli sme dve čisté kontá a Jaromír Jágr opäť prepísal históriu.

Rangers zareagovali na prehru výhrou vo Philadelphii

Kevin Hayes (13) a Michael Grabner (16) zaznamenali po dva góly, Henrik Lundqvist urobil 30 zákrokov a Rangers porazili Philadelphiu 5:2, aby zaknihovali štvrtú výhru z ostatných piatich zápasov. Strelecky sa presadil aj Chris Kreider (16) a newyorský tím oslávil už 27. víťazstvo v sezóne, s čím sa vyrovnal Columbusu, najlepšiemu tímu NHL. „Neboli sme schopní ešte dosiahnuť veľkú víťaznú sériu, ale boli sme schopní rýchlo zareagovať, keď sme pohoreli,“ povedal Lundqvist, ktorého tím v utorok podľahol Bostonu 1:4. O oba góly Flyers sa postaral Jakub Voráček (13). Steve Mason inkasoval štyri góly z 27 striel. Raz ho ohrozil aj slovenský útočník Marek Hrivík, ktorý odohral necelých desať minút. Tentokrát sa mu na vhadzovaniach príliš nedarilo – vyhral len dve zo siedmich.

Hviezdy duelu: 1. K. Hayes (NYR), 2. H. Lundqvist (NYR), 3. J. Voráček (PHI)

Gibson vynuloval Detroit, Ritchie strelil víťazný gól

John Gibson neinkasoval ani raz z 23 striel a Anaheim vďaka tomu porazil Detroit 2:0. Americký brankár si pripísal druhé čisté konto v ročníku. Víťazný gól strelil už v prvej tretine Nick Ritchie (9) a poistku pridal v závere tretej tretiny Ondřej Kaše (3). Kaše zaznamenal aj asistenciu, Antoine Vermette dve. V bráne hostí stál Petr Mrázek, ktorý takisto čelil 23 strelám. V zápase hrali obaja Slováci z Detroitu, Tomáš Tatar i Tomáš Jurčo. Prvý menovaný odohral necelých 14 minút a zaznamenal dve strely. Jurčo strávil na ľade o 12 minút a 40 sekúnd. Kým Ducks vyhrali tretí zápas z ostatných štyroch, Red Wings tri zo štyroch prehrali. Zápas pre zranenia nedohrali obrancovia Brendan Smith a Niklas Kronwall. Smith si zranil pravú nohu pri kolízii s Camom Fowlerom.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Gibson, 2. N. Ritchie, 3. O. Kaše (všetci ANA)

Pacioretty rozhodol v predĺžení o výhre nad Stars

Druhý gól Maxa Paciorettyho (18) v zápase padol 19 sekúnd po odštartovaní predĺženia zo samostatného úniku. Rozhodol ním o víťazstve 4:3 nad Dallasom. Montreal odohral piate predĺženie po sebe a v troch z nich skóroval. Tentokrát k triumfu pomohli aj gól a dve asistencie Nathana Beaulieua (2), presný zásah Alexa Radulova (9), dve asistencie Sheu Webera či 39 zákrokov Ala Montoyu. Škvrnou na víťazstve boli zranenia, ktoré v zápase utrpeli Paul Byron a Brendan Gallagher. Naopak, Stars vo svojej zostave privítali Antoina Roussela. K bodu však pomohli iní hráči – góly strelili Tyler Seguin (14), John Klingberg (4) a Esa Lindell, zatiaľ čo Kari Lehtonen urobil 29 zákrokov.

Hviezdy duelu: 1. N. Beaulieu (MTL), 2. J. Klingberg (DAL), 3. M. Pacioretty (MTL)

Hellebuyck, Laine doviedli Jets k triumfu na ľade Panthers

Connor Hellebuyck zareagoval na nevydarený novoročný zápas dvoma výhrami v priebehu dvoch dní. Po víťazstve v Tampe zaknihoval triumf aj na Floride, ktorú jeho Winnipeg zdolal 4:1. Hellebuyck zneškodnil 31 striel. Patrik Laine (21) si konto vylepšil o gól a asistenciu, pričom do čierneho sa trafili aj Mark Scheifele (17), Nikolaj Ehlers (13) a Shawn Matthias (5). Čestný úspech Floridy zaznamenal Greg McKegg (1), kým Roberto Luongo zastavil 35 striel. Jaromír Jágr zaznamenal svoju 1136. asistenciu, aby sa osamostatnil na piatom mieste historického poradia nahrávačov. Panthers prehrali piaty zápas z ostatných šiestich. Zápas nedohral ich center Seth Griffith, ktorého v prvej tretine zasiahol Ehlers. „Seth má otras mozgu. Od Ehlersa to bol špinavý zákrok. Urobil ho úmyselne,“ poznamenal tréner Tom Rowe.

Zákrok Ehlersa na Griffitha:

Hviezdy duelu: 1. C. Hellebuyck (WPG), 2. B. Little (WPG), 3. J. Jágr (FLA)

Miller vynuloval Coyotes, aby Canucks natiahli víťaznú sériu

„Kosatky“ sú pri chuti. Ryan Miller zneškodnil všetkých 21 striel, aby so svojím prvým čistým kontom v sezóne doviedol Vancouver k výhre 3:0 nad Arizonou, ktorá bola už piata v sérii. „Skvelý výkon od našich chlapcov. Robíme dobré veci v každej časti ľadu,“ poznamenal Miller, ktorému pomohlo k nule aj šťastie – Radim Vrbata na konci trafil tyčku. Gólmi k výhre prispeli Sven Baertschi (11), Brandon Sutter (10) a Bo Horvat, ktorí prekonali Mikea Smitha z 24 striel. Kým Canucks sa darí, Coyotes sa trápia. V stredu prehrali už ôsmy zápas po sebe, pričom počas tejto série nezískali ani bod za prípadnú remízu v normálnom hracom čase.

Hviezdy duelu: 1. R. Miller, 2. B. Sutter, 3. B. Horvat (všetci VAN)

Calgary pomohli presilovky k výhre nad Coloradom

Brian Elliott nemal veľa práce, ale čisté konto by ho určite potešilo. Prišiel však oň v 59. minúte, keď ho prekonal Patrick Wiercioch (3). Inak zneškodnil zvyšných 17 striel, aby pomohol k hladkému víťazstvu Calgary 4:1 nad Coloradom. Pomohli k nemu aj tri presilovkové góly, ktoré vsietili Kris Versteeg (7), Mikael Backlund (12) a Johnny Gaudreau (10). Do čierneho sa trafil aj Alex Chiasson (6), ktorý pridal aj asistenciu. Po dve nazbierali Sean Monahan, Mark Giordano a TJ Brodie. Flames vyhrali štvrtý zápas z ostatných piatich. Avalanche prehrali posledných päť zápasov. V stredu im na výhru nestačilo ani 33 zákrokov Calvina Pickarda.

Hviezdy duelu: 1. M. Giordano, 2. A. Chiasson, 3. B. Elliott (všetci CGY)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Hrivík (NYR) 09:50 0 0 0 0 0 1 1
T. Tatar (DET) 13:50 0 0 0 0 0 2 1
T. Jurčo (DET) 12:40 0 0 0 0 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies