Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Hossa prispel k výhre Chicaga elegantnou prihrávkou

Len v jednom zo šiestich piatkových zápasov mal zastúpenie slovenský hokej. Marián Hossa v ňom dokázal bodovať, aby pomohol Chicagu k tesnej výhre nad Carolinou.

Hossa asistoval, pri víťazstve zažiaril Darling

Marián Hossa sa vo štvrtok vrátil do akcie a Chicago opäť vyhralo. O 24 hodín neskôr slovenský útočník pekným spôsobom prihrával na gól Jonathana Toewsa (7) a pomohol k ďalšej výhre. O tesnom triumfe 2:1 nad Carolinou rozhodol Artem Panarin (16), po ktorého góle viedli Blackhawks 2:0. Následne už len skresal stratu hostí Victor Rask (11) 4,2 sekundy pred koncom druhej tretiny. Cam Ward prehral, ale urobil len 22 zákrokov. Scott Darling mal podstatne viac práce a plne si zaslúžil post prvej hviezdy zápasu – opustil ho s 39 zákrokmi. „Potrebovali sme sa vrátiť na víťaznú koľaj. Nie je zábavné prehrávať. Musíme sa baviť a vyhrávať,“ povedal pre AP Darling, ktorého mužstvo vyhralo druhý zápas po sebe po sérii, v ktorej malo bilanciu 1-4-1. Hossa okrem asistencie, ktorá mala oči, zaznamenal aj tri strely a dva bodyčeky. Odohral 18 minút a 18 sekúnd. O zhruba štyri minúty menej absolvoval Richard Pánik, ktorý nebodoval a prezentoval sa dvoma „hitmi“.

Hossova prihrávka:

Hviezdy duelu: 1. S. Darling, 2. J. Toews, 3. A. Panarin (všetci CHI)

Článok pokračuje pod reklamou

Marchessault, Reimer doviedli Panthers k výhre nad Predators

Jonathan Marchessault (12) skóroval v tretej tretine z ťažkého uhla, James Reimer urobil 28 zákrokov a Florida porazila Nashville tesne 2:1. „Mal som šťastie, ale bol to dôležitý gól a dôležité dva body,“ priznal Marchessault pre AP. Greg McKegg (2) sa tiež zapísal do listiny strelcov a Jaromír Jágr zaznamenal svoju 1137. asistenciu v kariére. Craig Smith (7) strelil jediný gól Predators, zatiaľ čo Juuse Saros zastavil 32 striel. Nashville prehral piaty z posledných siedmich zápasov. Pred zápasom držali Panthers minútu ticha za obete streľby na letisku Fort Lauderdale. Reimerovi robil náhradníka pracovník z manažmentu Bobby Segin. Roberto Luongo totiž počas rozkorčuľovania pociťoval problémy s hornou častou tela. V prvej tretine sa potom tímu zranil aj útočník Nick Bjugstad.

Hviezdy duelu: 1. J. Marchessault, 2. J. Reimer, 3. G. McKegg (všetci FLA)

Špeciálne formácie rozhodli o výhre Maple Leafs

Maple Leafs stačilo 14 striel na ďalší triumf, ktorý tím posunul na postupové tretie miesto v Atlantickej divízii. Nazem Kadri (15) odštartoval koncert gólov v špeciálnych situáciách, ktorý Toronto doviedol k výhre 4:2 nad New Jersey. Všetky štyri góly víťazného mužstva padli v úvodnej tretine, pričom okrem Kadriho využili presilovky aj Auston Matthews (21) a Tyler Bozak (8), ktorí skórovali v rozmedzí 35 sekúnd. Gól v oslabení strelil Connor Brown (9). Bozak a Kadri zaznamenali aj asistenciu, James van Riemsdyk dve. K šiestej výhre z ostatných siedmich zápasov pomohol 30 zákrokmi aj Frederik Andersen, ktorého v záverečných 204 sekundách zápasu prekonali PA Parenteau (12) a Jon Merrill (1). Cory Schneider opustil duel už v 15. minúte s dvoma zákrokmi. Gól počas presilovky Devils ide na jeho vrub. Zaváhal pri rozohrávke puku, ktorý mu ukradol Brown a zakončil do poodkrytej brány. Keith Kinkaid vo zvyšku zápasu inkasoval jeden gól z deviatich striel.

Brown zahanbil Schneidera:

Hviezdy duelu: 1. F. Andersen, 2. N. Kadri, 3. T. Bozak (všetci TOR)

Colorado po dlhej dobe uspelo doma. Rozhodol o tom MacKinnon

Nathan MacKinnon (10) skóroval počas presilovky v poslednej minúte predĺženia a Colorado vyhralo svoj prvý domáci zápas po viac ako siedmich týždňoch, keď porazilo Islanders 2:1. MacKinnon tiež asistoval pri góle Gabriela Landeskoga (7) z normálnej hracej doby a Calvin Pickard opustil duel s 35 zákrokmi. Ako jediný ho prekonal Johnny Boychuk (5). Medzi hviezdy zápasu sa dostal aj brankár Thomas Greiss, ktorý sa prezentoval 37 zákrokmi a zneškodnil aj trestné strieľanie Matta Nieta, ktorý debutoval v drese Avalanche. Newyorský tím strelil len jeden gól v aréne, v ktorej domáci v predošlých troch zápasoch vždy inkasovali šesťkrát. Avalanche doma vyhrali prvýkrát od 14. novembra.

Hviezdy duelu: 1. C. Pickard (COL), 2. G. Landeskog (COL), 3. T. Greiss (NYI)

Kaše rozhodol v predĺžení o výhre Ducks nad Coyotes

Ondřej Kaše (4) na dvakrát skóroval v poslednej minúte nadstaveného času, aby sa Anaheim mohol tešiť z víťazstva 3:2 nad Arizonou, ktorá smútila po deviatej prehre po sebe. V normálnej hracej dobe sa z hráčov Ducks presadili Joseph Cramarossa (3) a Chris Wagner (3). John Gibson urobil 21 zákrokov a puk z brány vyťahoval po góloch Martina Hanzala (9) a Olivera Ekman-Larssona (8). Mike Smith, ktorý zaváhal v rozhodujúcom okamihu, zastavil v stretnutí 32 striel. Kalifornskému tímu chýbal v druhom zápase po sebe kapitán Ryan Getzlaf (dolná časť tela). Ten arizonský zase počas zápasu prišiel o Jordana Martinooka. Za Coyotes ešte stále nenastúpil pre papierovačky Alex Burmistrov.

Kaše rozhodol o triumfe Ducks:

Hviezdy duelu: 1. O. Kaše, 2. C. Fowler, 3. J. Cramarossa (všetci ANA)

Miller a Granlund doviedli Canucks k šiestej výhre v sérii

Markus Granlund (9) zaznamenal dva góly a asistenciu, Ryan Miller zažiaril so 44 zákrokmi a Vancouver porazil Calgary 4:2, aby zaknihoval už svoje šieste víťazstvo po sebe. Michael Chaput (1) a Loui Eriksson (9) sa postarali o zvyšné dva góly „kosatiek“, ktoré ťahajú svoju najdlhšiu víťaznú sériu od decembra 2013. Oba góly Flames strelil Michael Frolík (9), kým Mikael Backlund zaregistroval dve asistencie a Brian Elliott deväť zákrokov. Canucks, ktorým v zápase chýbal chorý Alex Burrows a ktorým sa zranil Chris Tanev, sú po triumfe na pozícii druhej divokej karty v Západnej konferencii. „Plamene“ sú o bod pred nimi. 

Hviezdy duelu: 1. R. Miller (VAN), 2. M. Granlund (VAN), 3. M. Frolík (CGY)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (CHI) 14:32 0 0 0 0 0 0 2
M. Hossa (CHI) 18:18 0 1 1 0 0 3 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies