Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Rangers sa uzdravujú útočníci. Ako to dopadne s Hrivíkom?

Jozef Struhár  
13.01.2017

Tím New York Rangers aktuálne teší to, že sa postupne uzdravujú zranení hráči. Dokonca by v dohľadnej dobe mohli byť k dispozícii všetci útočníci. To však tiež vytvára otázku, čo sa stane so slovenským útočníkom Marekom Hrivíkom.

V piatkovom zápase proti Torontu budú späť v zostave Rick Nash i Pavel Bučnevič, ktorí na štvrtkovom tréningu korčuľovali v útoku Oscara Lindberga. Prvé dva útoky zostali nezmenené a ten zvyšný tvorili Hrivík s krídlami Jimmym Veseym a Brandonom Pirrim.

Na tréningu sa však objavil už aj Mika Zibanejad, ktorý cez víkend hrať ešte nebude, ale mohol by v utorok. To by znamenalo, že by jeden z útočníkov vypadol zo zostavy. Larry Brooks z denníka New York Post predpokladá, že to bude Hrivík alebo Pirri.

Ani jeden z nich by nemusel opustiť prvý tím. Následne sa však ešte k návratu blíži Jesper Fast, ktorý musí trochu pribrať po tom, čo počas chrípky schudol štyri kilogramy, a stále je mimo hry Matt Puempel s otrasom mozgu. Ak by boli zdraví aj oni, bol by to riadny pretlak.

Článok pokračuje pod reklamou

Rangers by v tom prípade museli poslať aj niekoho na „farmu“. V súčasnosti pritom na waiver listinu nemusia zapísať len trio hráčov – Bučneviča, Veseyho a obrancu Bradyho Skjeia, ktorý hrá momentálne v prvom páre s Ryanom McDonaghom.

Ostatní hráči by museli byť zapísaní aj na waiver listinu, ktorá vždy predstavuje risk straty hráča. Ak by sa na nej ocitol Hrivík, bolo by pravdepodobné, že by nejaký tím zaujal. Rangers však, zdá sa, o jeho služby prísť nechcú.

Rodák z Čadce by však bol lákavým artiklom, pretože počas zápasov ukázal, že je veľmi užitočný v defenzíve a pritom zarába len skromných 600 000 amerických dolárov. Ukázal, že je hráčom NHL, a má v sebe navyše aj potenciál byť produktívnejší, ak by dostal šancu.

Pre tieto dôvody by si ho Rangers aj po zotavení ostatných hráčov mohli ponechať v prvom tíme. Ak nie, stal by sa obeťou okolností. Ak by si z waiver listiny náhodou nikto nestiahol, newyorský tím by mohol hovoriť o veľkom šťastí. To by ale mohlo priať aj rodákovi z Čadce, ak by došlo trebárs k výmene alebo k ďalšiemu zraneniu v mužstve „Jazdcov“.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies