Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Správy z NHL

Pre MacArthura sa sezóna skončila, Andersonov návrat sa blíži

Tím Ottawa Senators oznámil v piatok jednu dobrú a jednú zlú správu. Zlá sa týka útočníka Clarkea MacArthura, ktorý si už v sezóne nezahrá. Dobrou však je, že brankár Craig Anderson by sa čoskoro mohol vrátiť do akcie.

Generálny manažér Pierre Dorion na klubovom webe informoval, že 31-ročný MacArthur dostal od lekárov odporúčanie, aby už v tejto sezóne nehral. Stále ho trápia symptómy otrasu mozgu, ktorý utrpel v tréningovom kempe po zákroku mladíka Patrika Sieloffa.

„Pre Clarkea je to zničujúce. Cítil, že už nemá žiadne symptómy, ale z dlhodobého hľadiska musia podľa nás vždy rozhodnúť lekári. Tí si myslia, že by už v tomto ročníku nemal hrať,“ vysvetlil Dorion.

Skúsený ľavý krídelník sa pomaly približoval k návratu a v decembri už dokonca dostal povolenie ísť na tréningu naplno do kontaktov. Pre rovnaké zranenie vynechal takmer celú minulú sezónu. Za posledných 18 mesiacov utrpel poranenie hlavy až štyrikrát.

Článok pokračuje pod reklamou

Dorion dodal, že sa pokúsi výmenou pridať hĺbku do zostavy a získať nejakého útočníka v druhej polovici ročníka. Zatiaľ je však spokojný s tímom, ktorému momentálne patrí druhé miesto v Atlantickej divízii.

„Sme spokojní s tým, čo tu máme. Sme pripravení aj na výmenu, ale elitného hráča nezískate za voľby v siedmom kole draftu,“ poznamenal Dorion. Sám MacArthur sa vyjadril, že ešte nemyslí na predčasné ukončenie kariéry.

Anderson sa blíži k trvalému návratu do brány

Brankárska jednotka Ottawy si v decembri vzala dlhšie osobné voľno, aby mohla byť pri manželke Nicholle, ktorá sa lieči na rakovinu hrdla. Podľa Doriona by Anderson mohol byť späť koncom januára alebo začiatkom februára a už natrvalo.

„Nie je známy žiaden presný termín,“ doplnil generálny manažér Senators na margo Andersona, ktorý potrebuje ešte pár týždňov na tréning, aby sa dostal do formy. Jeho žena mala zatiaľ poslednú procedúru naplánovanú na 19. januára.

Viac než dobre doposiaľ Andersona zastupoval Mike Condon, ktorý odchytal 20 zápasov po sebe. Zaznamenal v nich 92-percentnú úspešnosť zákrokov a tri čisté kontá. Najbližšie si zachytá v sobotu na ľade Toronta.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies