Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

O Tatara má záujem Chicago, tvrdí renomovaný novinár

Zaujímavá informácia prišla z Chicaga od jedného z novinárov s najlepšou reputáciou v lige. Tvrdí, že Blackhawks prejavili záujem o slovenského útočníka Detroitu Tomáša Tatara.

Mark Lazerus, ktorý píše pre denník Chicago Sun-Times, v sobotu informoval, že Blackhawks prejavili záujem o dvoch útočníkov Red Wings. Okrem Tatara ich zaujal aj Gustav Nyquist. Potvrdili mu to dva zdroje.

Tatar podľa neho dáva z finančného hľadiska väčší zmysel. Navyše sa mu končí po sezóne zmluva a bude obmedzeným voľným hráčom. Nyquist by však mohol byť hráčom, ktorého by Red Wings vymenili ochotnejšie. Obaja v tejto sezóne nenapĺňajú očakávania.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Detroit by chcel získať obrancu, ale je malou záhadou, čo by mohol generálny manažér Ken Holland v skutočnosti urobiť.

Článok pokračuje pod reklamou

Nedávno však povedal, že bude čakať až do posledných dní pred prestupovou uzávierkou, aby videl, ako na tom bude jeho mužstvo v boji o play-off. Tatar a Nyquist sú pritom hráči, s ktorými by pri správnej protihodnote nemal mať problém rozlúčiť sa.

Chicago hľadá pred play-off krídelníka, ktorý by mohol hrávať v prvom útoku po boku Jonathana Toewsa. Vo svojom systéme má k dispozícii aj dostatok obrancov, aby potenciálna výmena dávala zmysel aj Red Wings.

Vysokých draftových volieb by sa však tím vzdať nechcel. To by podľa Lazarusa mohlo byť prekážkou.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies